Kiadó Vendégház · Diana Lak II Szigethalom

Diana Lak II Szigethalom

Közvetlen vízparti önálló ház, medencével és jacuzzival

Újonnan nyílt, 16 férőhellyel rendelkező, közvetlen vízparti önálló vendégházunk Szigethalmon a Duna-parton helyezkedik el.

A ház 3 szinten, 8 különálló szobával rendelkezik. Minden szobához tartozik saját fürdőszoba, LCD Tv, légkondicionáló, az ablakok szúnyoghálóval és zsaluval felszereltek. A szuterén szinten kettő tágas hálószoba és egy közösségi tér található ahol egy csocsó asztal is helyet kapott. A földszinten helyezkedik el a teljesen felszerelt amerikai konyhás nappali, étkező, kettő hálószoba és egy külön WC. Az emeleti szinten további négy hálószoba található, ebből két szoba erkéllyel ellátott, közvetlenül a Dunára néző panorámával. A konyhából kilépve rögtön a teraszon találjuk magunkat ahol egy kinti konyha, kerti sütögető, bográcsozási lehetőség várja kedves vendégeinket.

A kertben található továbbá egy medence és egy jacuzzi ami teljes mértékben a vendégek rendelkezésére áll. A ház ugyan közvetlen vízparton található, de sajnos egyelőre nem rendelkezik saját stéggel így horgászási lehetőséget nem tudunk biztosítani.

Diana Lak II Szigethalom
Szigethalom, XV. utca 4
16 férőhely

A teljes ház 10 főig:
szezonon kívül (jan.1-jún.15, szept.1-dec.27): 110 000,-Ft/éj, további személyek 9000,-Ft/fő/éj,
min. 2 éjre foglalható.

Főszezonban (jún.16-aug.31): 135 000,-Ft/éj,
további személye 10 000,-Ft/fő/ éj,
min. 5 éjre foglalható.

Kiemelt időszakokban (húsvét, karácsony, szilveszter).
Kérje pontos ajánlatunkat.

Idegenforgalmi adó: 200 Ft/éj
Az árak tájékoztató jellegűek, pontos ajánlat kérése e-mailben.
azonosító: 41013, MA22036718