Kiadó Vendégház · Zöld Cica Vendégház Hévíz

További képek ▸

Zöld Cica Vendégház Hévíz

Szeretettel várjuk teljesen önálló vendégházunkban Hévízen, a bájos Árpád-kori templomáról és hangulatos szőlőhegyéről híres Egregy városrészén. 

A 60 éves kőházból kialakított vendégházban a hangulatos nappali mellett két hálószoba, fürdőszoba, konyha és egy tágas terasz várja. A hatalmas kertben grillezhet, sütögethet, a nagy, fedett teraszon esténként borozgathat a diófa alatt. Vendégházunk nyugodt, kellemes pihenést nyújt párok, baráti társaságok, családok számára. 

Szeretettel várjuk a négylábú vendégeket és a felelős kutyatartókat is. A 3563 nm- es kertben nyugodtan kiszaladgálhatják magukat a gyerekek, senki nem fog rájuk szólni. Lehetőségük van hintázni, fára mászni, a kertben éppen termő, vegyszermentes gyümölcsöket megkóstolni. 

A kert végéből akár az Országos Kéktúra több útvonalára is becsatlakozhatnak. Bővebb információért keresse fel oldalunkat: zoldcica A 90 nm-es házban nappali (nyitható, kétszemélyes kanapé), fürdőkádas fürdőszoba, felszerelt konyha, franciaágyas hálószoba, kétágyas (4 férőhelyesre bővíthető) hálószoba található. A ház rendelkezik egy 20 nm- es fedett, kertre néző terasszal is, ahol 10 fős étkezőasztal, kanapé és hintaszék biztosítja a kényelmet. 

A vendégház egy 3563 nm- es területen helyezkedik el, amiből 600 nm- es kerítéssel körbekerített rész biztosít biztonságos, zárt teret a kisgyermekek és a négylábúak számára. A ház teljes területén tilos a dohányzás. A házban összesen 2 hálószoba található. Az ágyak elosztása a következő: Hálószoba: egy 160 cm széles franciaágy Nagy hálószoba: két 80 cm széles ágy, melyek 160 cm széles duplaággyá alakíthatók Nappali: szükség esetén a kanapé 160 cm széles ággyá nyitható Minden ágyhoz friss ágynemű és egy törölköző (fürdőlepedő) jár.

Zöld Cica Vendégház
Egregyi utca 64A

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Ingyenes légkondícionálás
Kutya ingyenesen bevihető
3 szoba, 6 férőhely

Idegenforgalmi adó: 530 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 31613, EG21002222