Kiadó Vendégház · Pendula Nyaraló Békésszentandrás

További képek ▸

Pendula Nyaraló Békésszentandrás

várjuk Vendégeinket a békésszentandrási Pendula Nyaralóházunkba. A Körös-parti Pendula Nyaraló Békésszentandráson, a Siratói Holtágon, csendes, nyugodt környezetben, közvetlenül a vízparton található a Siratói üdülősoron. A helyszín könnyen és gyorsan megközelíthető, a ház a 44-es számú főúttól mindössze 1 km-re található.

Az épület parkosított telken helyezkedik el, amely teljesen körbekerített a víz felőli oldalon is, így a kisgyermekes családok részére is teljes biztonságot nyújt. A teljes nyaraló nyári hűtéséről 3 légkondicionáló gondoskodik, melyeket elektromos panelek egészítenek ki a téli szezonban.

A nyaraló 12+2 személyre foglalható. Parkolás a zárt udvarban lehetséges. A felújított nyaraló földszintjén egy tágas, jól felszerelt amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba, valamint egy négy fős, saját fürdőszobás háló helyezkedik el. Az emeleti részen a folyosóról egy négy személyes és egy kétszemélyes háló nyílik, található egy fürdőszoba, valamint egy két személyes saját fürdőszobával rendelkező különálló szoba helyezkedik el.

Az udvaron játszótér várja a gyerekeket, a pihenésről jakuzzi, szauna gondoskodik. A vízpart előtti részen bográcsozásra és grillezésre is van lehetőség. A széles saját partszakaszon egy nagyméretű stég áll a vendégek rendelkezésére, amely kiválóan alkalmas horgászatra, fürdőzésre és vízi sportolásra is.

A nyaraló csónakot, kerékpárokat is biztosít a kirándulásokhoz. Ágyneműt, konyharuhát, kisméretű törölközőt biztosítunk. SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY. előszezon min. foglalás 2 éj juni 15-aug-30-ig min. 3éj

Pendula Nyaraló
, Siratói üdülő sor 35.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Ingyen tűzifa (szabadtéri sütéshez, főzéshez), ingyenes jacuzzi használat, ingyenes kerékpárhasználat, ingyenes szauna használat
Kutya bevihető (fizetős)
4 szoba, 12 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63875, MA22032751