Kiadó Vendégház · Kerekerdő Apartman Szarvaskő

Kerekerdő Apartman Szarvaskő

A mesebeli Kerekerdő apartman Szarvaskő

Emlékszel még Lázár Ervin – A Négyszögletű Kerek Erdő meséjére. Lázár Ervin sorai számunkra a Bükk gyönyörű vonulatai között váltak valósággá. Úgy döntöttünk tehát, hogy itt, a Bükki Nemzeti Park területén, az patak romantikus völgyében elhelyezkedő Szarvaskőn valósítjuk meg az álmunkat, a Kerekerdő Apartmant.

A kerekerdő közepén, az Egri Csillagok szereplői, Vicuska és Gergő által is kedvelt -patak partján elhelyezkedő apartman a környező településektől a pihenéshez, kikapcsolódáshoz szükséges kellő távolságban helyezkedik el, azonban a környékbeli látnivalók mégis rövid időn belül, könnyedén elérhetők. A két szintes, 55 négyzetméteres Kerekerdő Apartman egy 1500 nm-es birtokon helyezkedik el, 20-30 éves vörösfenyők tövében, ahol minden adott a természetközeli felfrissüléshez.

Az alsó szinten egy fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba és egy amerikai konyhás nappali helyezkedik el a felső szinten pedig két különálló szoba. A 10, illetve, a több mint 20 nm-es teraszok egyikén pedig még közelebb kerülhettek a természethez. A faház kialakításából adódóan kiválóan alkalmas romantikus környezetet kereső párok, gyermekes családok, illetve kisebb baráti társaságok fogadására is.

Kerekerdő Apartman
hrsz 825
2 szoba 6 férőhely

Hétköznap 39.990,-Ft/éj
Hétvége, kiemelt időszak 49.990,-Ft/éj

Idegenforgalmi adó: 350 Ft/éj
Az árak tájékoztató jellegűek, az ár változtatás joga fenntartva.
azonosító: 64170, MA21029682