Kiadó Vendégház · Ablak a Hegyre Vendégház Mindszentkálla

További képek ▸

Ablak a Hegyre Vendégház Mindszentkálla

Az Ablak a hegyre vendégház a gyönyörű Káil-medencében, Mindszentkállán található. Egy régi ház, amelynek története van rengeteg izgalmas melléképülettel, gyönyörű, nagy kerttel, diófákkal. A múlt emlékeit megőrizve, kényelmes, modern szálláshely kialakítása volt a célunk.

Ahol magunk is szívesen laknánk. a Balatonhoz nagyon közel van, ugyanakkor a csodás Káli-medence szépségét is élvezhetjük. A legközelebbi strand 8 km-re van. A kirándulást tervezőknek számtalan lehetőséget rejt a környék. A szobák saját fürdőszobával, és konyha résszel rendelkeznek. 2 ÁGYAS APARTMANfranciaággyal 4 ÁGYAS APARTMAN – franciaágy + kinyitható, franciaággyá alakítható kanapéágy.

A két apartman közös előszobára nyílik, így együtt is kivehetők. A régi istállóból egy modern, 2 szintes, CSALÁDI APARTMANt alakítottunk ki, lent franciággyal, fent 3 fekhellyel. A régi műhely helyén egy további 2 ÁGYAS APARTMAN található. (Babaágy mindegyik szobához térítésmentesen kérhető.) A kertben csend és nyugalom vár, legfeljebb a szomszéd csibék szöknek át néha.

Az udvarban két nagy diófa adja az árnyékot. A pajtában székekkel, asztallal, egy közösségi teret hoztunk létre, ahová a meleg, vagy az eső elől lehet behúzódni.

Ablak a Hegyre Vendégház
, Kossuth utca 34.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
4 szoba, 12 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62944, MA19004323