Kiadó Vendégház · Akantisz Vendégház Gyomaendrőd

További képek ▸

Akantisz Vendégház Gyomaendrőd

A a Gyomaendrődi Gyógy- és Termálfürd bejáratától kb 200 méterre található. Az udvar a Hantoskerti holtágra nyúlik le, így a kiépített stégről vendégeinknek lehetősége van horgászatra, ázásra, vízibiciklizésre és úszásra, fürdőzésre egyaránt.

A víz halban gazdag, rendszeresen telepített holtága a Hármas-Kőrösnek. A felújítása 2018- év végére fejeződött be, melynek eredményeként egy teljesen megújult modern környezetet nyertünk mely a következő helyiségekből áll: -a földszinti fedett teraszról belépve egy ebédlőbe találjuk magunkat, melynek elválasztatlan része a konyha. -a konyha végében van egy fürdőszoba zuhanyzóval és kézmosóval, és innen nyílik a wc. -az ebédlő végében egy utcafronti hálószoba található két ággyal, -a sarokból vezet egy fa lépcső fel a tetőtéri szintre, melyre felérve egy nappaliba találjuk magunkat, ennek a helyiségnek központi szerepe van az emeleti lakótérben, mivel innen nyílik 3 db kétágyas szoba, valamint egy kézmosóval felszerelt wc, illetve a holtágra néző emeleti terasz is. Ugyan akkor a nappali ülőgarnitúrája ágyazható, mely újabb 2 vendégnek nyújthat lehetőséget az alvásra igény esetén.

A házban wifi működik, a közösségi terek, valamint a földszinti háló tv-vel felszereltek, UPC szolgáltatásai elérhetőek. A ház földszintjét gázkonvektorok fűtik, az emeleti részt pedig inverteres fűtőklíma. Nyári időben a hűvösről a nagy teljesítményű klíma gondoskodik. Fagymentes időben az udvaron várja vendégeinket.

Akantisz
, Szilágyi Ferenc sor 64.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
elfogadóhely
Ingyenes
Macska, kutya bevihető (ingyenes)
5 szoba, 11 férőhely

Idegenforgalmi adó: 350 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 27995, MA20010346