Kiadó Vendégház · Anna Vendégház Zamárdi

További képek ▸

Anna Vendégház Zamárdi

Balatoni nyaralónk Zamárdiban, azon belül is Balatonszéplak Alsón található. A nyaraló a déli part egyik legjobb és legszebb szabad strandjától 400 méterre található.

A nyaraló ideális egy 6-12 fős család vagy egy baráti társaság számára. A bérelhető házrész külön bejárattal, hatalmas terasszal, azon hatalmas asztallal, füves kerttel, hintaággyal, nyugágyakkal, hintával, homokozóval, sütögetővel, kerékpárral, tollassal, mosókonyhával felszerelt.

Családi nyaralónk nagyobbik, külön bejárattal rendelkező, 4 szobás, 4 fürdőszobás szép, tiszta és jól felszerelt lakrésze kiadó, kerthasználattal együtt, egy hetes turnusokban szombattól-szombatig. (Tehát nem az egész ház, hanem a teljes ház kb 80%-a kiadó, de kizárólag egyben, nem szobánként. Így csak egy család/társaság nyaral együtt, nem kell semmin osztozkodni idegenekkel.

Van elől egy külön bejáratos kislakás, ami külön terasszal is rendelkezik, ott szoktak a tulajdonosok hétvégenként nyaralni. A vendégekkel szinte nem is szoktak találkozni, annyira elszeparált a két lakrész.).

Anna Vendégház
, Muskátli utca 42.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Nyitvatartás: április 28. – október 31.
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 10 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 29467, MA19022466