Kiadó Vendégház · Aradi Nyaralóház Csopak

További képek ▸

Aradi Nyaralóház Csopak

északi partjának egyik legnépszerűbb települése. 8-10 férőhelyes nyaralóházunk az üdülőhely frekventált részén, a gyönyörű és közkedvelt strandtól mindössze 200 m-re.

A házat körülvevő szép parkosított kertje, valamint az utcáról nem látható hátsó, dél-nyugat fekvésű nagy fedett terasza révén nyújt kellemes pihenést. Főként olyan nagyobb családoknak ajánljuk, akik másokkal nem közösködve, csak maguknak szeretnének házat bérelni.

Az igényes házban 2 konyha+nappali, 4 szoba, 2 fürdőszoba+wc (egyikben zuhany, másikban kád), erkély, valamint egy nagy fedett terasz található, mely 8-10 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. A hálószobákban, méretűkből adódóan akár baba utazóágy is kényelmesen elhelyezhető. A konyha kerámiafözőlapos és jól felszerelt.

A kertben tudnak bográcsolni és grillezni, a pihenést napozóágyak és kerti bútorok szolgálják. A legkisebbeknek van kishinta, kis homokozó, kisasztal székekkel. A nagy fedett terasz pedig nagyon kellemes helyszínt biztosít a családi összejövetelekhez a nyári estéken, vagy akár egész nap folyamán.

Aradi Nyaralóház
Fürdő utca 28

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. – október 1.
Ingyenes
4 szoba, 8 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 31408, MA19015533