Kiadó Vendégház · Aszó Vendégház Látrány

További képek ▸

Aszó Vendégház Látrány

A Vendégház Látrányban, Balatonlelle mellett, a Füzes-horgásztó felett található, nyugodt zöld övezetben. Alsó szinten külön szobában található a nagy franciaágy, a fürdőszoba és WC, a konyha, az előtérben a TV előtt egy kinyitható kanapé. A konyhában régi típusú hűtő, grillező mikrohullámú sütő, teafőző, indukciós főzőlap, edények, evőeszközök és poharak találhatók.

Jó kávét inni és jóllakni a pár száz méterre levő Füzes Étteremben lehet. A felső szinten, csak kettő egyszemélyes ágy található, összetolható, de itt nincs külön fürdő és WC, az csak a lenti részen van. Inkább családoknak, vagy pároknak, nyugalomra vágyóknak ajánljuk.

Aki imád horgászni, az a paradicsomban fogja magát érezni. Nagy kerttel, hatalmas kiülő fedett résszel és kemencével rendelkezik. Kerítés nincs, tujasor övezi a kertet. Bográcsozni, szalonnát sütni is lehet. Megközelítés: Balatonlelle felől Látrányba érkezve, 1 km-t haladva, a jobb oldalon található Füzes Étterem után kell jobbra fordulni a Tó utcába.

A Füzes Horgásztó bejárati kapuja után 50 m-rel balra kell fordulni a Panoráma utcába és ahol az út jobbra kanyarodik a szőlősorok felé, ott található a sarkon a vendégház. Kérem, ha tudják az érkezés idejét, előtte pár órával szóljanak, mert nem tartózkodom a szálláshelyen, a szomszéd városban lakom.

Aszó Vendégház
, Tó utca 51.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 1. – szeptember 15.
Kutya bevihető (fizetős)
1 szoba, 2 férőhely

Idegenforgalmi adó: 150 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63503, MA21005591