kiadó nyaraló · Balaton Rustic Guesthouse Badacsonytördemic

további képek

Balaton Rustic Guesthouse Badacsonytördemic

Balaton Rustic Guesthouse Badacsonytördemic, 3 apartman 8 férőhely

A egyik legszebb részén, az Északi parton, tőszomszédságában fekvő Badacsonylábdi hegyen található 2008-ban épült, tradicionális, falusi házban megtalálsz mindent, ami a pihenéshez szükséges.

A ház – a kialakításából adódóan – rendkívül hűvös és website hidden emeleten lévő 3 hálószobában – amiből kettő franci ágyas, 1 pedig 2 külön ággyal rendelkezik 6 fő fér el kényelmesen, lent a nappaliban található kihúzható argentin bőr kanapén pedig szükség szerint további 2 fő. Minden szoba zsalugáterezett ablakokkal van felszerelve, ezzel is biztosítva a helységek kellemesen hűvös hőmérsékletét.

A házban 2 fürdőszoba található 1-1 az emeleten és a földszinten, mindkettő káddal, mosdóval és WC-vel kialakítva. A konyha gépesített sütő, kerámia-főzőlap, mosogatógép, hűtő, mikrohullámú sütő, teljesen felszerelt. Minden szobában található szekrény és ágynemű-garnitúra, a fürdőszobákban pedig törölköző, sampon és tusfürdő áll rendelkezésre. Ingyenes WIFI és nemzetközi csatornákkal is ellátott UPC kábeltévé segítségével élvezhetők TV műsorok.

A kertben 3 autó kényelmesen tud parkolni, illetve kijelölt dohányzó rész van a sütögető- grillező mellett, ahonnan pár lépésre akár le is hűthetjük magunkat a kerti tusoló udvar parkosított, egy nagy fűzfa és 8 meggyfa alatt hűsölhetünk.

Rustic Guesthouse
, Nyárfa utca 10

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Kutya bevihető (fizetős)
3 apartman, 8 férőhely

azonosító: 28973,