kiadó nyaraló · Bencsik Tanya Vendégház Békésszentandrás

további képek

Bencsik Tanya Vendégház Békésszentandrás

Bencsik Tanya Vendégház Békésszentandrás, 3 szoba 6 férőhely

A területén található 6 fős szálláshelyünk a kenderföldi üdülősor mellett 1200 m2-es telken található. Az épület 120 m2-es, vályogépíű, tágas, részben a múltszázad közepéből származó, felújított bútorokkal berendezett. A tanya közvetlen vízparttal nem rendelkezik.

Az épületben 3 szoba, egy nappali, egy közösségi tér, felszerelt konyha, egy fürdőszoba és két WC található. Az egyik szobában páros ágy, a másikban kihúzható kétszemélyes kanapé, a harmadikban emeletes ágy található. Ezen felül szálláshelyünk a jurtában pótágyazható, 6 fő részére, kényelmes matracokkal (ehhez saját hálózsák szükséges). Az épület klímával felszerelt. Tanya jellegéből fakadóan a telek közvetlen szomszédokkal nem rendelkezik.

A kertben öntisztítós található termotetővel és napozó terasszal. Az épületben 4 személyes és . Az udvaron nem mindennapi élményt nyújt egy nomád jurta 6 fő számára van lehetőség éjszakázni. Emellett mini játszótér és egy trambulin a gyerekeknek, tűzrakóhely bográcsozáshoz és szalonnasütéshez tűzifát, nyársat, bográcsot is biztosítunk.

Bencsik Tanya
, Kenderföldi üdülősor sor 45.

Ingyenes parkolás

szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
3 szoba, 6 férőhely

azonosító: 29865, EG19020442