Kiadó Vendégház · Bibi Vendégház Tapolca

További képek ▸

Bibi Vendégház Tapolca

Bibi vendégház Vendégházunkban aktiv pihenésre várunk akár 17 számú vendéget a 7 szobába ezért kérem, hogy érdeklődjenek indulás előtt, mert a szálláson lehet még üres szoba. Egy órával az érkezés előtt értesíteni kell a szállásadót, mivel nem tartózkodik mindig a szálláson.

Akik szeretik a tavasbarlang adta izgalmakat, azok 1 perc séta, 170 m után. A központi sürgés forgás2 perc séta, 300 m. A vendégházban állandó ingyenes wifi internet hozzáférés van a vendégek részére, hűtőszekrény a közös térben, minden szobában TV készülék van. A esős unalmas délutánokon bútorfestési tevékenységeket szervezünk, ahol a vendégház lakói 10% kedvezményben részesülnek.

A Balaton: Szigliget-i strand, Badacsonytomaj-i strand,10 km Borvidék: Badacsony5 km Bazaltorgonák tanösvény a Szent György-hegy4 km Kapolcs16 km Szobáink 2 ágyas népi festett bútorral vannak berendezve, minden szobában külön wc és tusoló. A vendégház teljes területén wifi internet hozzáférés van.

A közös helységben társalgó van berendezve, valamint a gyerekeknek játszási lehetőség van. A közös helység felszerelt konyhával rendelkezik, ahol a reggeli és a vacsorán kívül akár kisebb ebédet is el lehet készíteni, és elfogyasztani. Júliusban és augusztusban egy éjszakás foglalás esetén külön áraink vannak, kérem kérjen ajánlatot.

Figyelem FONTOS információ: A szobák előre telefonon egyeztetett időben foglalhatóak el, mert a szálláson nem állandóan tartózkodik valaki. Előleg fizetése csak 3 napnál hosszabb idő foglalása esetén szükséges, valamint a nyári hónapokban, ami nem visszatérítendő.

Bibi Vendégház
, Kossuth Lajos utca 19.

Ingyenes WIFI
Ingyenes WiFi
7 szoba, 17 férőhely

Idegenforgalmi adó: 590 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63529, EG19016428