Kiadó Vendégház · Bók Tanya és Vendégház Hidegkút

További képek ▸

Bók Tanya és Vendégház Hidegkút

Vendégházunkban várjuk a -felvidéken vagy a Balatonnál kirándulni, biciklizni vagy csak pihenni vágyókat. ️ Fűtési időszakban a meleget fával fűtött cserépkályha, termosztáttal szabályozható padlófűtés, a fürdőben pedig infrapanel biztosítja. Ezeknek árát a fűtési szezonban foglalási ár tartalmazza.

Parasztházikónk a -felvidéki Bók Tanyán, egy gyönyörű zsákfaluban, Hidegkúton található. A könnyen megközelíthető autóval vagy az erdőn át biciklivel is. , , Csopak, Aszófő 15-20 perc autóval. , Vászoly 10 perc, , Dörgicse 15-20 perc.

De 10 percre van a számtalan programot kínáló is. 1, 5 hektáros tanyánkon belül, saját nagy, szeparált területtel rendelkezik vendégházunk, fedett terasszal, grillezővel, függőággyal és függőfotellel a kertben. A ház mellett és a teljes terület hosszában patak csörgedezik, ami tanyánk elején tör elő a földből.

A legelőn őshonos, cikta juhaink legelésznek. A kertben 100-130 éves tájfajta gyümölcsfáink sokasága adja a hűsítő árnyékot és értékes gyümölcsöt. Vendégházunkban a földszinten felszerelt konyha, étkező és nappali várja vendégeinket kétszemélyessé alakítható nagy kanapéval.

Fürdőszoba és vécé. Az emeleten egy franciaágy és 2 db egyszemélyes ágy található egy légtérben.

Bók Tanya és Vendégház Hidegkút
Hidegkút, Hosszú utca 1.

Ingyenes WIFI
elfogadóhely
1 szoba, 6 férőhely

Idegenforgalmi adó: 590 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63489, MA21005570