kiadó nyaraló · Bonita Nyaraló Gyékényes

Bonita Nyaraló Gyékényes

Közvetlen vízparti 6 fős nyaraló Gyékényesen

Modern, közvetlen vízparti nyaralóház várja azokat, akik szeretnének kikapcsolódni a természet közelségében. A gyékényesi tó partján álló ház mindössze 5 méterre helyezkedik el a víztől, és tágas, panorámás erkélye a tóra néz. A nyaralóhoz saját tartozik, valamint is rendelkezésre áll a vízi kalandokhoz. A belső tér praktikus elrendezése a földszinten nappaliból és konyhából áll, ahol egy kanapé is kényelmes pótágyként használható.

A földszinten továbbá található egy zuhanyzóval ellátott mosdó és külön WC, valamint sat-TV. Az emeleten két szoba található, mindkettő két kényelmes heverővel felszerelt, és külön mosdóval és WC-vel rendelkezik. Az egyik szoba előtt egy tágas, déli tájolású erkély található, amely ideális napozásra és pihenésre. A nyaralóban WIFI és klímaberendezés is található.

A tó vize 4-8 méter mély, és a közelben két lassan mélyülő, homokos strand is található, amelyek gyalogosan vagy a saját csónakkal is könnyen megközelíthetőek. A ideális hely a pihenésre és a természet közelségének élvezetére.

Bonita
, A szektor 63.
2 szoba 6 férőhely

a
4 főnek: 30.000,-Ft/éj
4 fő felett 6 főig pótágyon: +2000,-Ft/fő/éj

Főszezonban: jún.23-szept.1-ig min. 7 éjre, pénteki váltással,
máj.19-jún.23, szept.1-okt.15 min. 4 éjre foglalható megbeszélés szerinti napokon. Háziállat: 1500,-Ft/db/éj.


Akció:
jún30-júl.14: 25 000,-Ft/éj.

Idegenforgalmi adó: 300 Ft/éj
Az árak tájékoztató jellegűek, az ár változtatás joga fenntartva.
azonosító: 60517, MA20011117