Kiadó Vendégház · Boróka Nyaraló Balatonmáriafürdő

További képek ▸

Boróka Nyaraló Balatonmáriafürdő

Szeretettel várjuk a családokat, baráti társaságokat vagy csupán azokat, akik biztonságos környezetben, nyugodt pihenésre vágynak balatonmáriafürdői nyaralónkba. A ház két apartmanból áll, egyenként maximum 8 fő elhelyezésével. Ingyenes Wifi elérés A házhoz árnyas fedett terasz tartozik, a hozzá kapcsolódó önálló, gondozott kertben bográcsozási, sütögetési lehetőséggel. A tágas zárt udvaron árnyékos parkolók is rendelkezésre állnak.

A környék tele van jó éttermekkel, lángosozóval, fagyizóval. Könnyed sétával elérhető az első (500m), ahol gyorsétterem és vízi sporteszköz kölcsönző is igénybe vehető. A vasútállomás mellett kerékpár kölcsönzésre is van lehetőség. A közeli kikötőből menetrend szerinti hajójáratok közlekednek Badacsonyba és Szigligetre, esténként pedig disco hajó viszi a szórakozni vágyókat.

A horgászat szerelmesei is megtalálják a számításukat az utca végén húzódó nyugati övcsatorna horgász stégein, vagy a Balatonba ó térkövezett mólón. A központban esténként a karaoke bár és retró disco adja a hangulatot.

A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása érdekében, a vendégházban kerülendő a túlzott hangoskodás, zenélés vagy zenehallgatás. A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból távozásra utasítja.

Boróka
, Bajcsy-Zsilinszky utca 21.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 1. – október 15.
Ingyenes
2 szoba, 16 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 28001, MA20009078