Kiadó Vendégház · Borsalino Apartman Balatonlelle

További képek ▸

Borsalino Apartman Balatonlelle

Házunk Rádpusztán, Balatonszemes és között, a Rádpusztai Gasztro Élménybitorok mellett fekszik. Rádpuszta Balatonlelléhez tartozik és a Szemes és Lelle közötti szabad strand kevesebb, mint 4 km-re van, ami akár kerékpárral is könnyen elérhető. Elsősorban azokat a vendégeket várjuk, akik a Balaton közelsége mellet szeretik a csöndes nyugodt környezetet.

A ház 2019 Júliusától öt vendégszobával működik. Vendégszobáink 25m2-esek melyek mindegyikéhez zuhanyozós fürdőszoba csatlakozik. Az egyik vendégszoba 3 ágyas és itt egy mini konyha is helyet kapott. A többi vendégszobában 2 személyes ágyak vannak. A szobákhoz terasz csatlakozik.

Valamennyi szoba saját klímával rendelkezik. Közös helységek: 40 m2 reggeliző, 235 m2 fedett terasz, nyitott reggeliző terasz. A ház egy 8000m2-es gondozott árnyas, ligetes kertben található, a bográcsozáshoz pedig 6m hosszú rönk asztal van a diófa alatt. A kert a Rádpusztai Gasztro Élménybitorok lovas pályájával és karámaival szomszédos.

Más közvetlen szomszédunk nincs. A 600 m-re található nádfedeles csárda egész éves nyitva tartással üzemel. 400 méterre található az Ikon pincészet mely borkóstolóival várja vendégeit. Néhány kilométeren belül van a újra nyitott Becsali Csárda Balatonlellén, és a méltán híres Kistücsök Étterem Balatonszemesen.

A ház elrendezése és fekvése miatt kiválóan alkalmas nagy családi találkozók, unokatestvér találkozók, baráti közös nyaralások helyszíneként.

Borsalino Apartman
, Kastély utca 2.

Nyitvatartás: május 1. – október 15.
Ingyenes légkondícionálás
Ingyenes ping-pong használat
5 szoba, 12 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63056, EG19010047