Kiadó Vendégház · Borsatanya Balatonkenese

További képek ▸

Borsatanya Balatonkenese

Üdülőnkregisztrált EG20007196 számmalKellemes, ősfás, 1 hektáros területen található a nyugodt kikapcsolódást igérő szállás. A kertet erdő övezi, a hátsó résznél bicikliút, a főút túloldalán pedig közvetlen a Balaton található. Megtalálható nálunk a konyhával, fürdőszobával berendezett apartmantól a 2 fős szobáig több variáció is.

A környéken nagyszerű horgász lehetőségek vannak a természetes nádasnál, nem véletlen, hogy horgász klub is állandó bérlőink között tudható be. Az erdő, Balaton és a bicikliút közelsége miatt mindenki találhat magának pihenési lehetőségeket. Foglalás az előleg utalásával.

Az előleg és a szállásdíj összege az esetleges pénzváltás és transzferdíjak terhét nem tartalmazza. HÁZIREND (frissített: 2020.07.012022.08.31-ig) Üdvözöljük Szállásunkon. Kialakított házirendünket vendégeink nyugalmas pihenése érdekében alakítottuk ki. Minden itt tartózkodó vendégünk a szállás elfogadásával kötelező érvénnyel a házirendet is elfogadta.

A Borsatanya, lakó-pihenő övezetben van, ezért az alábbi szabályokat be kell tartani az érkezéstől a távozásig: Érkezéskor, egy családból/társaságból, összetartozó vendégek közül csak egy egyeztessen a személyzettel. Ha az adat egyeztetés zárt térben történik maszk viselése ajánlott.

Fényképes igazolvány és érvényes védettségi igazolvány vagy EESZT aplikációban jelzett igazoló adatokat szükséges bemutatni az érkezéskor. Érkezéskor a szobafoglalás után az üdülési díj (pl.:idegenforgalmi adó, fennmaradó szállásdíj, kaució, stb.) rendezendő. Érkezéskor a szoba elfoglalása után, amennyiben gépkocsival érkezett a Borsatanya területén kialakított parkolóban lehet parkolni és az ablakban jól látható módon a Borsatanya matricát elhelyezni.

A gépjárművekben okozott károkért sem a Borsatanya, sem az üzemeltető kft, vagy a tulajdonosok semmilyen, semminemű felelőséget nem vállalnak. Klubbelépő vagy matrica nélkül nem tartózkodhat a gépjármű a Borsatanya területén. Tanyabelépőt a horgászklub, matricát érkezéskor a személyzet ad.

Kérjük ellenőrizzék a szobában megtalálható eszközök listáját. A szobák átvétele után kedves vendégeink tartoznak ezekért felelősséggel. A személyzettől átvett szobakulcs az üdülés végéig a vendégnél marad. A távozáskor a szobakulcsot kívülről kell a zárba tenni és jelezni a személyzetnek a távozást és megvárni, amíg átveszi a vendégtől a szállást.

Az esetleges hiányok, vagy károk rendezését ekkor kell rendezni, illetve ezen összeg a kaucióbol levonható. Amennyiben az összeg nagyobb a kaució mértékénél, úgy a különbözet távozáskor rendezendő. A Borsatanya területein megfontolt közlekedést javasolunk, gépjárművel max.10 km/h sebesség, lépcsőknél fokozott figyelmet kérünk.

Az ajtókat, ablakokat csapkodni szigorúan tilos, az ebből eredő károkért az okozó teljes körűen felel. Dohányzás az arra kijelölt helyen lehetséges. A szobák, faházak, apartmanok nem dohányzóak. Cigaretta csikket az üdülő területén tűzveszély miatt nem szabad eldobni. Ezek megszegése és a többi vendég kényelme érdekében 50.000 forint takarítási díjat számítunk fel.

Az nyaralókban és az azokhoz közvetlenül kapcsolódó területen 22.00 óra után reggel 7.00 óráig csendrendelet lép életbe. Megfelelő fizikai távolságtartás biztosítása, ami családonként/társaságonként minimum 1, 5 méter a tanya teljes területén A kihelyezett kézfertőtlenítő szereket a Borsatanya területeire való belépéskor kötelező használni.

Szabadtéri helyek használata: a tűzrakó, sportolásra alkalmas tereket csak egy szobában/apartmanban/faházban lakók használhatnak egy időben. A játszótér magán játszótér. Ezért van elkerítve. Használata esetén semmilyen, semminemű felelősséget sem Borsatanya, sem az üzemeltető kft és a tulajdonosok nem vállalnak.

Sporteszközök: saját eszközök használata labda, ütő, kerékpár, védőeszközök használatára van lehetőség (kölcsönzésre nincs). Bográcsozás, grillezés: a kialakít ott tűzrakó helyeknél és a saját eszközök használatával A kivett szobák/apartmanok/faházak elhagyásakor kérjük mossanak kezet.

Közösségi területek használatakor a kézfertőtlenítő használata kötelező.

Fonyódi Boratanya fogad Kutyával érkező vendéget: Fonyódi szálláshelyünkre apartmanonként 1 kutya hozható és a kutyát, mint családtagotilletve, hogy ne kelljen senkinek otthon maradnia a családi nyaralásrólszemlélettel engedjünk be és a következő feltételekkel:Kutyát saját felelőségre lehet hozni, a gazda garantálja és vállaja a felelőséget azért, hogy kutyája az alapfokú szocializáltság és engedelmességi követelményeknek eleget tesz. (pl.:behívható, viselkedése kiszámítható, nem agresszív, szobatiszta, jól szocializált, nem rongál.)Oltva, féreghajtva, csippel ellátva, egészséges, nem tüzelő kutyát oltásikönyvvel vagy állatútlevéllel lehet hozni.A kutya ellátáshoz szükséges eszközöket a gazdának kötelessége biztosítani. (pl.: tál, pokróc stb.)A kutya természetes szükségleteinek elvégzése és mozgás biztosítása az üdülőtelepen kívül kell, hogy történjen. (pl.:nem a kertben, ha mégis, a kutyád után takaríts fel.)Folyamatosan biztosítani kell a kutya felügyeletét a többi vendég igényeit is szem előtt tartva. (pl. : kéregetés, ugatás) Figyeljünk egymásra, vigyázzunk egymásra 🙂

Borsatanya
, Balatoni út 287.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely
Nyitvatartás: április 29. – szeptember 1.
10% éttermi kedvezmény, ingyenes biliárd használat, ingyenes ping-pong használat, ingyenes prospektus a környék látnivalóiról
12 szoba, 48 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63455, EG20007196