Kiadó Vendégház · Buborék Vendégház Csopak

További képek ▸

Buborék Vendégház Csopak

üdülőtelepi részén a strand főbejáratától 200 méterre található a Buborék , melyben a szállás 2022. júniusában készült el. Az egykor volt elhagyatott közértből egy pékbisztró, bicikliüzlet és szerviz, a felső szinten pedig egy 6 szobás szállást kapott helyet.

A szállást ugyanolyan szeretettel és magas minőségben készítettük el, mint a már ismerté vált Buborék Pékbisztrót és az ott készülő kézműves kenyereket, süteményeket. Szálláshelyünk várja a vendégeket, hiszen a Balaton és a Balaton felvidék mind a 4 évszakban gyönyörű.

A Buborék Bed egy olyan szálláshely ahol mi magunk is szívesen megszállnánk. 1. szoba 26 nm +10 nm terasz Talán a kedvenc szobánk. Igazán tágas szoba, kényelmes terasszal, plusz egy kabrió tetőerkéllyel. Minden szobához tartozik fürdőszoba zuhannyal, de ebben a zuhanyzón kívül egy csodaszép kerek kád is található.

Nem csak szép, de egy páros kiruccanáshoz tökéletes is. Igény esetén a mellette lévő szobával összenyitható, így családi szobaként használható. Szoba felszereltsége: Hajszárító Internet, WiFi LCD televízió több mint 60 csatornával Légkondíció Fűtés Hűtőszekrény Zuhanyzó Kád Terasz 2.

szoba 22 nm +10 nm terasz Tágas szoba, kényelmes terasszal. A franciágy 22 centis matraccal magas szállodai komfortot biztosít vendégeinknek. A kényelmes fürdőszobában egy egyedi vonalvezetésű, hajlított zuhany található. Igény esetén a mellette lévő szobával összenyitható, így családi szobaként használható.

Szoba felszereltsége: Hajszárító Internet, WiFi LCD televízió több mint 60 csatornával Légkondíció Fűtés Hűtőszekrény Zuhanyzó Terasz 3. szoba 21 nm Tágas szoba, kabrió tetőerkéllyel. Modern berendezés, letisztult design és kellemes légkör jellemzi. A franciágy 22 centis matraccal magas szállodai komfortot biztosít vendégeinknek.

A szobához tartozó fürdőszobában kényelmes zuhany található. Szoba felszereltsége: Hajszárító Internet, WiFi LCD televízió több mint 60 csatornával Légkondíció Fűtés Hűtőszekrény Zuhanyzó Kabrió tetőablak 4. szoba 19 nm Kényelmes standard szoba, kabrió tetőerkéllyel. Modern berendezés, letisztult design és kellemes légkör jellemzi.

A franciágy 22 centis matraccal magas szállodai komfortot biztosít vendégeinknek. A szobához tartozó fürdőszobában kényelmes zuhany található. Szoba felszereltsége: Hajszárító Internet, WiFi LCD televízió több mint 60 csatornával Légkondíció Fűtés Hűtőszekrény Zuhanyzó Kabrió tetőablak 5.

szoba 17 nm Kényelmes standard szoba, kabrió tetőerkéllyel. Modern berendezés, letisztult design és egyedi bútorok ebben a kedves és otthonos szobában. A franciágy 22 centis matraccal magas szállodai komfortot biztosít vendégeinknek. A szobához tartozó fürdőszobában kényelmes zuhany található.

Szoba felszereltsége: Hajszárító Internet, WiFi LCD televízió több mint 60 csatornával Légkondíció Fűtés Hűtőszekrény Zuhanyzó Kabrió tetőablak 6. szoba 37 nm +10 nm terasz Legnagyobb szobánk akár egy 4 fős családnak is kényelmes. A szobához terasz és kabrió tetőerkély is tartozik.

A franciaágy és a két 120 centi széles egyszemélyes fekhely is 22 centis, magas komfortot biztosító matraccal biztosítja a kellemes, nyugodt éjszakai pihenést. A szobához tartozó tágas fürdőben kényelmes zuhany található. Szoba felszereltsége: Hajszárító Internet, WiFi LCD televízió több mint 60 csatornával Légkondíció Fűtés Hűtőszekrény Zuhanyzó Terasz Kabrió tetőerkély

Buborék Vendégház
Csopak, Fürdő utca 37.

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
6 szoba, 12 férőhely

Idegenforgalmi adó: 590 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62782, EG20014196