kiadó nyaraló · Club Bungalow – Üdülőközpont Tihany

további képek

Club Bungalow – Üdülőközpont Tihany

Club Bungalow - Üdülőközpont Tihany, 160 szoba 750 férőhely

Közvetlen vízparton! 13 hektáros ősparkban, természetvédelmi területen fekszik a Club Üdülőközpont.

A hotel családbarát filozófiájának köszönhetően a gyerekek minden korosztálya megtalálja magának a megfelelő szórakozást. A képzett animátorok által működtetett gyerekklubok korcsoportos kreatív és sportfoglalkozásokat valamint egyéb szórakoztató programokat kínálnak kicsiknek nagyoknak. A felnőtteknek emellett szerveznek táncos és humoros esteket, a Beach partit, ismerkedő és tánc- és sportprogramokat.

A 330 szobás szálloda és a 160 bungaló 1400 főnek tud egy időben elhelyezést biztosítani. Az egészséges életmód szellemében szinte minden vízi-, illetve szárazföldi sportlehetőség a vendégeink rendelkezésére áll.

központ balatoni panorámás uszodával, élménymedencével, pezsgőfürdőkkel, gőzfürdővel, több féle szaunával, fittness teremmel várja vendégeit. Számos masszázs, , hidro- és elektroterápiás kezelés, pakolás és kiegészítő terápia igénybevételére van mód.

Éttermeink a magyar és nemzetközi konyha specialitásaival gondoskodnak a kulináris élményekről, a széles választékú svédasztalos étkezéstől a hangulatos parti grill partin át az elegáns gálavacsoráig.

Club Bungalow – Üdülőközpont
, Rév főút 3.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI

Nyitvatartás: május 19. – szeptember 15.
szolgáltatások
Ingyenes
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
160 szoba, 750 férőhely

azonosító: 29729, SZ19000220