kiadó nyaraló · Családváró Vendégház Balatonfőkajár

további képek

Családváró Vendégház Balatonfőkajár

Családváró Vendégház Balatonfőkajár, 2 szoba 7 férőhely

A keleti partján fekvő Balatonfőkajáron szeretettel várjuk azon kedves vendégeket, akik gondtalanul szeretnék eltölteni családjukkal a szabadságukat. A szálláshely fekvéséből adódóan megkönnyíti a pihenés alatt a bevásárlást az utazást és szükség esetén a hivatalos ügyek intézését, mivel a település közepén lévő üdülőházból, 1-2 percen belül elérhető az élelmiszer bevásárlás, az étterem, a buszmegálló, a posta, az önkormányzat, az orvosi rendelő és a gyógyszertár. Igény esetén két helyről is lehet főtt ételt és pizzát házhoz szállítással rendelni.

Rossz idő esetén, vagy aki a tűző napot és nagy tömeget kevésbé kedveli, lehetősége van fedett területen is aktívabban kikapcsolódni. Erre nyújt lehetőséget a közös területen elhelyezett asztali tenisz, csocsó asztal, kisebb fitness gépek. További aktív kikapcsolódást nyújthat a területen elhelyezkedő kettős vártorony, melynek meghódítására egy kis fantáziával a fehér ló helyett lábhajtású gokarttal vagy chopper kerékpárral indulhatnak a hódítók.

Gyerekek szabadidejének eltöltésére különböző kinti és benti játékok állnak rendelkezésre. A nappaliban táblajátékok, kártyák, dominók, felnőtt és gyermek könyvek biztosítják a TV-n kívül a kikapcsolódást.

Családváró Balatonfőkajár
Balatonfőkajár, Petőfi utca 3.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. – szeptember 30.
2 szoba, 7 férőhely

azonosító: 29008, EG19006451