Kiadó Vendégház · Csobánci Pihenő Vendégház Gyulakeszi

További képek ▸

Csobánci Pihenő Vendégház Gyulakeszi

Vendégházunk Gyulavezér Lovasbirodalmában a Balaton-felvidéken a vulkánikus tanúhegyekkel övezett Tapolcai -és Kálimedence találkozásában Gyulakeszin található. Szálláshelyünk igazi falusi és természet közeli érzést nyújt, külterületen lovardánk területén helyezkedik el.

Azoknak ajánljuk, akik szeretik az állatokat, a természetet és a szabad levegőt. Külterületi elhelyezkedésünk lehetőséget adott arra, hogy többféle állatnak adjunk otthont, így itt megtalálhatóak a magyar-tarka tehenek, lovak, kutyák, macskák és egy rendkívüli lehetőséget megragadva egy zebra is udvarunk része.

Túrázóknak, kirándulóknak kisebb-nagyobb társaságnak ajánljuk. Ideális a környéken biciklizőknek, túrázóknak, pihenni vágyóknak. Várjuk mindazon vendégeket akik szeretik a családias környezetet, a természetet, az állatokat, aki szeretne belekóstolni az állattartás örömeiben és nehézségeibe, aki szívesen bele nézne egy magyar családi gazdaság életébe.

Az ide látogatók vendégként érkeznek és barátként távoznak. Ajtónk nyitva áll szeretettel várjuk a hasonló gondolkodású és érzésű embereket.

Csobánci Pihenő Vendégház Gyulakeszi
Gyulakeszi, Csobánchegy hrsz 050/4.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Nyitvatartás: április 1. – szeptember 30.
4 szoba, 14 férőhely

Idegenforgalmi adó: 590 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63202, EG21000673