Kiadó Vendégház · Csopak Szíve Vendégház Csopak

További képek ▸

Csopak Szíve Vendégház Csopak

Vendégházunk falu központjában, az egykori Kövesd település közepén, az Árpád-kori teplonrom tőszomszédságában fekszik. Az épület alapjai és fő falai több, mint 200 évesek, azonban korszerűen felújított. Az apartman alapterülete 80 négyzetméter. A két szobához különálló két fürdő tartozik.

A vendégek kényelmét klímaberendezés szolgálja. Terasz, és kerti kiülő, sütögető is van. A csopaki strand kb. 1, 3 km távolságra található. Az udvarban egy gépkocsi részére tudunk parkolóhelyet biztosítani, közterületi ingyenes parkoló kb 70 méterre található. A konyha jól felszerelt, mosógép és mosogatógép is található benne.

Tóth Sanyi méltán nevezetes Kerekedi Csárdája egy kilométerre található, vendégeink részére 10% kedvezményt biztosít. Jásdi pince és Borterasz 900 méter, 12 perc séta. Pertányi Pince 2 km, alig félórás séta. Homola Borterasz 1, 5 km, 20 perc. A Paloznaki Jazzpiknik helyszíne 2 kilométer, 25 perc gyaloglás.

A vasútállomás 8 perc, a buszmegálló 50 méter, így könnyedén, autó használata nélkül látogathatnak el Balatonfüredre, például a Borhetekre, Veszprémbe, az Utcazene Fesztiválra, és egyéb környékbeli településekre, rendezvényekre.

Szíve Vendégház
Csopak, Kossuth utca 56.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 4 férőhely

Idegenforgalmi adó: 590 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63639, MA20015905