kiadó vendégház · Diána Vendégház Bogács

további képek

Diána Vendégház Bogács

Diána Vendégház Bogács

Dél-Borsod egyik legszebb településén, a Bükkalja Borvidék központjában Bogácson a Diána vendégház egy csendes, nyugodt utcában várja egész évben a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeit. A vendégház a strandtól kb. 1 km távolságban található, ahol a nagy parkosított udvaron szalonnasütési, grillezési lehetőség is adott.

A bogácsi termálfürdő a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket egész évben fogadja. Nyolc medencéjéből egy hideg vizes, vízforgatós, feszített víztükrű úszómedence, egy modern gyermekmedence csúszdával, a többi pedig gyógyhatású termálvízzel feltöltve várja a fürdőzőket. A Bükkaljai Borvidék tradícióját, jó hírét szolgálják a borospincék, ahol az itt üdülő vendégek szomjukat olthatják.

Elhelyezés: Az igényesen berendezett vendégházban nagy nappali, 3 szoba 2 db négyágyas, l db kétágyas + pótágy, 2 fürdőszoba, felszerelt konyha, valamint tágas étkező áll a vendégek rendelkezésére.

Mivel a vendégház egyben és nem szobánként kiadó, ezért főként családok, baráti társaságok jelentkezését várjuk. SZÉP kártya elfogadás. Gyermekeknek kedvezményt biztosítok.

A környék látnivalói: A Bükk hegység kiszélesedő völgyében nemzetközi hírű termálfürdőjével, szép környezeti fekvésével, gazdag kulturális programjaival, borkultúrájával és színvonalas szolgáltatásaival a régió egyik legszebb üdülőközsége.

Diána Vendégház Bogács
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB
3 éves korig ingyenes
3 szoba, 10 férőhely

azonosító: 29039,