Kiadó Vendégház · Doka Ház Kisapáti

További képek ▸

Doka Ház Kisapáti

A Doka Házban minden érted van. Itt minden adott, hogy remekül érezd magad a családoddal, barátaiddal. Ferenc vagyok, én várlak a háznál. A ház csak egyben foglalható, a foglalt időszakban csak Te és a veled lévők vannak a házban, mondhatni teljesen izoláltan. A ház maximálisan 8 főre foglalható, kérlek ezt vedd figyelembe.

A Doka Ház a Szent György-hegy délkeleti oldalán található, aszfaltos úton, könnyen megközelíthető. A ház minden pontjáról fantasztikus panorámában gyönyörködhetsz: a Csobánctól, a Tóti, Gulács, Badacsonyon és Szigligeten át egészen az edericsi öbölig ellátni. A házban 4 darab 2 személyes kis hálószoba van, 2 fürdő+wc-vel.

Teljesen felszerelt belső konyha (mosogatógép nélkül), nappali, étkező áll rendelkezésre. A pincében két nagy, kihúzható kanapéval, 4 fotellel egy kényelmes közös helység, az előtérben felnőtt csocsó, a nagy pincében projektoros házimozi, Xbox, kinect játékok, gyerek és egyéb DVD-k, laptop.

Ingyenes WiFi az egész házban, pincében és a teraszokon. A fedett teraszon egy külső konyha is található, 8 fős kerti étkezőasztallal. Bográcsozó hely, grillezési lehetőség, tárcsás sütés, a fa tüzelő anyag ingyenes. A felső teraszon van az 5, 5 méter átmérőjű medence zuhanyzóval, vörösfenyő napozó terasszal, mögötte 8 fő részére kényelmes kerti ülőgarnitúrák, nagy napernyővel.

Ha SZÉP kártyát használsz, a szállás díjára CSAK a Szálláshely fiók használható, kérlek vedd ezt figyelembe. (szabadidő és vendéglátás fiók nem) A Szent György-hegy híres igen finom borairól. A hegyen jellemző a szőlőművelés. A szőlő sorokat ma már nem gyomirtózzák, német mintára itt is meghonosodott a fűves aljnövényzet az ültetvényeken.

A szőlőműveléssel, gazdálkodással járó zajosabb tevékenységeket napközben végzik. Itt közelebb lehet kerülni a szőlő és bor kultúrához. Azokra a nyaralásokra emlékezünk szívesen, ahol sok-sok színes élménnyel gazdagodtunk. Nekünk itt a Doka Házban az a küldetésünk, hogy gondtalan, élményekkel teli időt töltsenek nálunk a vendégeink.

Szeretjük a finom ételeket, italokat, a környék számtalan lehetőséget ad erre. Nagyon szeretjük a környéket, mert ez egy csodás része ennek a világnak. Imádunk kirándulni, pincéket és piacokat látogatni. Ha itt leszel, ajánlunk Neked néhány igen jó éttermet és borászatot. Ízelítőképpen egy üveg behűtött, aranyérmes, Szent György-hegyi bor vár a Doka Házban.

A látnivaló a környéken olyan sok, hogy vastag könyvet lehetne írni róla. Maga a Szent György-hegy, ahol a Doka Ház is van, egy természeti csoda. Kisebb, nagyobb kirándulásokat lehet tenni, fel a csúcsra, vagy a bazaltorgonákhoz. Közben útba ejteni a Lengyel kápolnát, a Tarányai pincét, az Oroszlános kutat, a jégbarlangot.

Vagy pincetúra. Szigliget 5 km, csodaszép az ófalu, a felújított vár, a legfinomabb fagyit a Várkávézóban adják. A szigligeti strand a balatoni strandok közül az egyik legszebb. A Badacsony minden pillanatban szembejön velünk, érdemes ott is egy kis sétát tenni a Szegedi Róza házhoz.

A káptalantóti Liliomkert biopiac ma már országos hírű, vasárnaponként korán oda kelle menni, hogy kényelmesebben lehessen vásárolni. Tapolca szintén egy kiváló célpont: Malomtó, Tavasbarlang, bolhapiac. Itt lehet bevásárolni: Tesco, Lidl, Aldi, Penny, Spar egy kupacban. A Káli-medence szemet gyönyörködtető, Szentbékálla, a Kőtenger igazi látványosság, ha Zánka felé megyünk, néhány kilométer a Hegyestű geológiai park.

Balatonederics Afrika múzeum néhány perc, Keszthely, Héviz fél órán belül elérhető. Keszthelyen nyáron nagyon jó hangversenyek, előadások vannak. A ház csak egyben foglalható, maximálisan 8 főre, kérlek ezt vedd figyelembe.

Doka Ház
, Kültelek szőlő 1253. hrsz.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Nyitvatartás: május 1. – október 31.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 8 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63416, MA19004967