Kiadó Vendégház · Doka Ház Kisapáti

További képek ▸

Doka Ház Kisapáti

A Doka Házban minden érted van. Itt minden adott, hogy remekül érezd magad a családoddal, barátaiddal. Ferenc vagyok, én várlak a háznál. A ház csak egyben foglalható, a foglalt időszakban csak Te és a veled lévők vannak a házban, mondhatni teljesen izoláltan. A ház maximálisan 8 főre foglalható. A Doka Ház a Szent György-hegy délkeleti oldalán található, aszfaltos úton, könnyen megközelíthető.

A ház minden pontjáról fantasztikus panorámában gyönyörködhetsz: a Csobánctól, a Tóti, Gulács, Badacsonyon és Szigligeten át egészen az edericsi öbölig ellátni. A házban 4 darab 2 személyes kis hálószoba van, 2 fürdő+wc-vel. Teljesen felszerelt belső konyha (mosogatógép nélkül), nappali, étkező áll rendelkezésre. A pincében két nagy, kihúzható kanapéval, 4 fotellel egy kényelmes közös helység, az előtérben felnőtt csocsó, a nagy pincében projektoros házimozi, Xbox, kinect játékok, gyerek és egyéb DVD-k, laptop. Ingyenes WiFi az egész házban, pincében és a teraszokon.

A fedett teraszon egy külső konyha is található, 8 fős kerti étkezőasztallal. Bográcsozó hely, grillezési lehetőség, tárcsás sü, a fa tüzelő anyag ingyenes. A felső teraszon van az 5,5 méter átmérőjű zuhanyzóval, vörösfenyő napozó terasszal, mögötte 8 fő részére kényelmes kerti ülőgarnitúrák, nagy napernyővel.

Doka Ház
, Kültelek szőlő 1253. hrsz

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
elfogadóhely
Nyitvatartás: május 1. – október 31.
szolgáltatások
Ingyenes
4 szoba, 8 férőhely

Idegenforgalmi adó: 200 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 29852, MA19004967