Kiadó Vendégház · Dombi Porta Erdőbénye

További képek ▸

Dombi Porta Erdőbénye

Eger az ország egyik leghangulatosabb történelmi belvárossal rendelkező városa, melynek központja a hős várkapitányról elnevezett Dobó István tér innen nyílik a kellemes atmoszférájú, pihenésre és játszásra kialakított Erzsébet-udvar, ahová az Agora Apartman ablakai néznek.

A teljesen belvárosi, sétáló övezetben található ház kapuján kilépve pár lépéssel mindenhová el lehet jutni, ami vendégeink pihenéséhez és kikapcsolódásához szükséges: éttermek és boltok, kávézók és cukrászdák, az Egri Vár, parkok, fürdők, uszodák és sportpályák.

A meleg, tágas, kényelmes és modern hangulatú apartman egy légterű, de funkcióiban mégis jól elkülönített részeiben vendégeink nyugodtan pihenhetnek, tévézhetnek vagy játszhatnak, a jól kézre álló konyha-étkezőben pedig összeülhetnek a közös étkezésekhez vagy egy kártyapartihoz.

Két kényelmes szobával és egy apartmannal várja vendégeit településen a Dombi Porta. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni zárt parkolóban leparkolhatja. Minden szobákhoz és apartmanokhoz saját fürdőszoba tartozik.

Homonna Szőlőbirtok 200 m
Ábrahám Pince 400 m

Dombi Porta
, Kossuth út 18.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 8 férőhely

Idegenforgalmi adó: 300 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 28634, EG20012128