Kiadó Vendégház · Éden Vendégház Bogács

További képek ▸

Éden Vendégház Bogács

Bogácson a Fürdőhöz 100 m-re, a Pincesorhoz pedig, 300 m-re, Vendégház kiadó, ami 2 szobából, 1 konyhából, 1 fürdőszobából, 1 WC-ből, nappaliból és 1 előszobából áll.

A Vendégházat a strandolni, pihenni, szórakozni, vágyó családok és baráti társaságok részére kínáljuk. A szobák 4 fekvőhelyesek, és a nappali ágyazható, 3 főig teljes értékű ágy. A konyha kávéfőzővel, mikro sütővel, hűtővel, gáztűzhellyel, edényekkel, evőeszközökkel, poharakkal, mosogatóval valamint mosogatószerrel van felszerelve. A nappali tévével ellátott. A fürdőszoba kádas, zuhanyzási lehetőséggel, kézmosóval, baba fürdetőkáddal, lavórral, ruhaszárítóval, hajszárítóval, vasalódeszkával, vasalóval, szappannal és törölközővel.

Az udvaron fedett pihenőhely, paddal, asztallal székkel. A kertben, szalonnasütésre illetve bográcsozásra grillezésre van lehetőség, amihez az eszközök biztosítottak, valamint, napozási, pihenési, játszási, futkározási lehetőség adott. A pihenni vágyó vendégeinknek nem kell másokkal osztozniuk a házon, vagy az udvaron, mert kizárólag 1 foglaláshoz az egész ház tartozik. Energia költség csak fűtés esetén.gáz központi fűtés.

Éden Vendégház
, Táncsics út 11.

Ingyenes parkolás
Ingyen tűzifa (szabadtéri sütéshez, főzéshez), ingyenes prospektus a környék látnivalóiról
2 szoba, 8 férőhely

Idegenforgalmi adó: 350 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 28698, MA20002956