kiadó nyaraló · Erkel Vendégház Balatonkenese

Erkel Vendégház Balatonkenese

Önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat Balatonkenesén

Balatonkenesén önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat, nem kell a kertben sem osztoznia más családokkal, csak és kizárólag egyedül nyaralhat családjával, esetleg házi kedvencével is. Kisgyermekes családoknak ideális hely, de az idősebb korosztály is nyugodtan pihenhet a csendes, mégis vidám kis zsákutcában. A házban egy nappali-konyha és három, francia-ágyas hálószoba van, valamint a fürdő, külön WC, illetve egy kellemes terasz az esti beszélgetéshez.

A férőhelyek száma 6 fő. A konyha teljesen felszerelt, mosogatógép, hűtőszekrény, mikrosütő, főzőlap és teljes konyhafelszerelés, a nappaliban kábel TV és korlátlan Internet van. A ház klímával felszerelt. Az udvaron tűzrakási, grillezési lehetőség van, illetve van egy kinti zuhanyozási lehetőség is. Parkolás az udvarban.

A Vak Bottyán strand Balatonkenese legnagyobb strandja. közel 300 méteres partszakaszával, sok vendéglátó egységgel várja a nyaralókat. Az Alsóréti Szabad strand egy igazi családias kis strand, sok büfével, stéges lejáróval. A nyaraló a két strand között van, bármelyik irányba, kicsi sétával máris a Balatonban van.

Erkel Vendégház Balatonkenese
40.000,-Ft/éj/ház

Az árak tájékoztató jellegűek, az ár változtatás joga fenntartva.
azonosító: 27401, MA20001916