Kiadó Vendégház · Fehér Porta Vászoly

További képek ▸

Fehér Porta Vászoly

Csendes, nyugodt környezet. 290 lelkes Balaton -felvidéki kis eldugott, csendes falucska, a Pécselyi medencében fekszik, amely a Balaton Felvidéki Nemzeti Park gyöngyszeme. A falucskát északról hegyek védik, nyugatról pedig a Nivegy -völgy határolja. A vászolyi Forrás-tó a falu északi részén található, A tavat a környező mészkőhegyek aljából kifakadó források táplálják.

A tavacska partján megpihenhetnek a vándorok. A Szent -Jakab forrása, tiszta, iható és gyógyító hatása van. A forrást II.Endre királyunk megáldotta és tiszteletére egy fénypadot állítottak. A faluban sétálva gyönyörködhetnek a szebbnél szebb tájjellegű nádfedeles házakban és ha megszomjaznak, ihatnak a frissítő forrás vizéből.

Kis vendégházunk a falu központjában található nagy diófákkal levő kertünkben.A telek végében található a Szent Jakab forrás. A faluban a Viziszínpadnál, nyári programok várják az idelátogatókat és vasárnaponként a helyi kézműves biopiacon vásárolhatnak. A környéken rengeteg kirándulási lehetőség kínálkozik, melyeket szívesen ajánlok Vendégeink részére.

Dörgicse 3 km, Templomrom, Levendárium, Mencshely 5 km Kossuth kilátó, Tanösvény. Hegyestű Monoszló 15 km, Balatonudvari és Örvényes 5 km, ahol szabadstrand található. Pécsely 4 km Zádor vár romjai. Balatonfüred 15 km, Tihany 17 km Veszprém 24 km. A házunk mely magyar provence stílusban készül, előszoba, konyha, étkező, nappali és két feljáratú galériás hálóval rendelkezik, két fürdőszobával.

A ház felújítás alatt áll, így még belső fotókat nem tudunk feltenni, csak meglevő bútorainkkal. 2017 június másodikán nyitjuk meg a Kedves Vendégek előtt. Állatbarát szálláshely vagyunk. SZÉP kártyát elfogadunk. Szeretettel Várjuk Kedves Vendégeinket.

Fehér Porta
, Vazul utca 6.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 5 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62697, MA19004779