Kiadó Vendégház · Fekete Kutya Vendégház Vindornyalak

További képek ▸

Fekete Kutya Vendégház Vindornyalak

2020 januárban nyílt meg vendégházunk a Keszthelyi hegységben, Keszthely-Hévíz és Sümeg között félúton, a Balatontól 18 km-re, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park nyugati csücskénél, a 80 lakosú Vindornyalakon. Nevét kutyáink ihlették, Fuego és Nabu, 2020 januárban másfél, illetve három és negyedéves ivartalan kan, a két örökbefogadott fekete keverékkutya, akiket családtagként szeretünk. 2022 év végén két cica is csatlakozott hozzánk.

A szállás kutyabarát, de mivel most már a cicák is vannak, akik éjjel kint alszanak, és nem mindig félnek a kutyáktól, olyan kutyusokat várunk, akik nem bántják őket, vagy a kertbe engedés előtt a gazdik meggyőződnek, hogy nincsenek ott, vagy pórázzal sétálnak. FONTOS: fűtéshez maximum 20, 5 fokot tudunk biztosítani.

FONTOS: a közvetítő foglalási értesítésekor elküldjük Önöknek a Feltételeinket/Házirendet elektronikus úton.

Magyarok és franciák vagyunk, akik a városi életből csöppentek ide, hogy megvalósítsák és meglegyen mindaz, amit tökéletesnek tudnak képzelni. Élvezzük a varázslatos és inspiráló természetet, az állatokat, és a falusi emberek társaságát, az energiát a zen kisugárzású sztúpa adja, meditálhatunk és alkothatunk, a művészet illata a levegőben van.

Szeretettel várjuk a faluba vágyókat, a kirándulókat, a biciklitúrázókat, a zen-, a csend-, nyugalom és kényelemkeresőket, az átutazókat, a művészetkedvelőket, a zarándokokat, az állat és főleg kutyabarátokat, és olyanokat is, akik csak egy kávéra akarnak beugrani. Családias vendégszeretettel várjuk vendégeinket.

A Fekete Kutya a Keszthelyi-hegység egyik völgyében található.

A környék a magyarországi turizmus egyik legkiterjedtebb és legkedveltebb zónája, innen minden irányba 25 km-es körzeten belül a turisták által közkedvelt látnivalók, szórakoztató és üdülőhelyek varjak az idelátogatókat, többek között túrautak, vadvilág, termálfürdők, Balaton-part, középkori várak, kastélyok, kalandparkok, a buddhista sztúpa és meditációs központ, joga, lovaglás, golfpályák és helyi borok…

A módos parasztházunk felújításakor arra gondoltunk, hogy a bazaltkőből épült istállót is megmentjük és újra hasznosítjuk. Így jött létre a magyar-francia családi vállalkozás, a Fekete Kutya szálláshely. Az épület a főház mögött helyezkedik el. Szem előtt tartottuk, hogy vendégeink kényelmét a hagyományos elemeket megtartva egy modern szállás biztosítsa.

Belül kitakarva hagytuk a kőfalat, új, belülről látható parasztfödémmel erősítettük meg a tetőszerkezetet. A konyha is minden szükséges eszközzel újonnan van felszerelve.

KonyhaNappali :akadálymentesített bejárat, de más, mozgássérülteknek speciálisan kiépített szerelvényekkel nem rendelkezikhűtőgépmosógépkerámia főzőlapmikrohullámú sütőkávéfőzőkenyérpirítótányérok, evőeszközök, poharak, bögrékkinyitható, kétszemélyes kanapéágy, 160 cm szélesnégyszemélyes étkezőasztalkonyharuha, ágyneműtisztítószerekruhásszekrény Szobafranciaágy, 160 cm széleságyneműkét éjjeli szekrény éjjeli lámpákkalruhásszekrényA szobáról készült képen látható tévé jelenleg egyetlen csatornát sem sugároz.

Fürdőszoba :mosdó, zuhanyzó, wctisztálkodási szerektörölközőkvasaló (kérésre) és vasalódeszkaszáritóállvány Egyébinternet hálózatételrendelés lehetőség a zalaszántói Turul vendéglőből, kérje az étlapot nálunk. A vendégház annyira új, hogy a kertben még van pár tennivaló, de szépen alakul.

A félhektáros területen még fel kell újítani a régi kutat, a nagy bazaltköveket fel kell használni, még több díszfát szeretnénk ültetni. A későbbiekben pedig terasztetőt is szeretnénk építtetni FONTOS feltételek :A vendégház üzemeltetőjének kötelező számlát kiállítani az ügyfél számára még akkor is, ha a vendég nem tart rá igényt.

Ehhez egy névre és számlázási címre van szükségünk. Amennyiben Ön nem szeretné ezt a személyes adatot kiadni, így jogunkban áll megtagadni tartózkodását a díj visszafizetése nélkül.2021 évtől kötelező a vendégek okmányainak szkennelése.

Amennyiben Ön szeretné ezt megtenni, kérjük töltse le a Vendégem applikációt, és még az érkezés előtt tegye meg az okmányolvasást több infó itt: vizainfo.hu, vagy a szálláshelyre érkezéskor át kell adni a vendégház üzemeltetőjének az okmányait.

Amennyiben Ön egyik megoldást sem szeretné, jogunkban áll megtagadni tartózkodását a díj visszafizetése nélkül.Nyílt láng használata tilos a vendégházon belül, a kertben előre megbeszélt időpontban lehet tüzet rakni, valamint dohányzás kizárólag az udvaron lehetséges.Ágyneműt, törölközőt, tisztálkodási eszközöket, 2 tekercs wc papírt, valamint pár napra elegendő kávét, teát, sót, cukrot biztosítunk.Takarítás az egy hétnél tovább tartózkodó vendégeknél hetente egyszer.

Fekete Kutya Vendégház Vindornyalak
Vindornyalak, Rákóczi utca 13.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes WiFi
Macska, kutya ingyenesen bevihető
1 szoba, 4 férőhely

Idegenforgalmi adó: Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63647, MA20003861