kiadó vendégház · Filléres Fogadó Erdőhorváti

további képek

Filléres Fogadó Erdőhorváti

Filléres Fogadó Erdőhorváti

A turista szállásként használható műemlék ház 1806 ban épült a Zemplénben, Erdőhorváti legidősebb háza. Középen pitvar, abból jobbra tiszta szoba zárható fa ajtóval, balra éléskamra nyílik, itt a teakonyha, van benne evőeszköz, tányér, fazék, pohár, mosogató, gáztűzhely, hűtő, konyhaszekrény. A pitvar szabadkéményes eredeti boltíves, kormos kürtővel.

A szoba cserépkályhás. Nyáron hűvös kellemes pihenést nyújt, berendezése egyszerű. A műemlék ház a falu központjában található parkkal körülvéve a templom mellett. Zuhanyzó, WC, mosdó az udvaron külön épületben van központi fűtéssel, képek vannak feltéve arról is. Az udvar sátorozásra is alkalmas.

Szívesen ajánlom azoknak akik egy 209 éves kőházat akarnak kipróbálni korabeli hangulattal. A szoba és az ágynemű tiszta és friss, tv. mikró nincs, működő hűtő van teakonyha van, kerti bútor, bogrács, grilltárcsa, van. Túra Erdőhorvátiban gomba gyűjtés céljával a gyűjtött gomba bevizsgáltatása hivatalos szakértőnél a községben. Túravezetés igénybe vehető vadleshez.

Filléres Fogadó Erdőhorváti
Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: június 1. – szeptember 1.
1 szoba, 5 férőhely

azonosító: 28949,