kiadó nyaraló · Fövenyes House Grande Balatonudvari

további képek

Fövenyes House Grande Balatonudvari

Fövenyes House Grande Vendégház Balatonudvari

Töltse nyaralását családjával és barátaival a Fövenyes House Grande Házban, a északi partján. Az FHG tökéletes vállalati csapatépítéshez, golfversenyeken való részvételhez, vitorlázáshoz és bortúrákhoz üzleti partnerekkel. A házban 5 nagy hálószoba található két ággyal, TV, ruhászekrnéyn és nappali 2 pótággyal kinyitható kanapé formájában, 2 fürdőszoba káddal, 2 külön WC és mosógép. A ház fűthető és légkondicionáló berendezéssel lehet hűteni.

A 30 négyzetméteres Club szobában biliárdozhat és filmeket nézhet és kiváló lehetőségeket kínál az oktatásra és a kikapcsolódásra is. Könyvtárunkat széles körű témakönyvekkel ajánljuk. A teljesen felszerelt konyha biztosítja a főzés minden feltételét, a finom reggelit Nespresso kávéfőzővel és a gyermekek kedvenceinek elkészíét, például meleg szendvicseket vagy gofrit.

A 70 nm-es teraszon az elektromos napernyők árnyékot és napozóágyakat kínálnak a kikapcsolódáshoz. A hatalmas kertben tűzrakóhely, gyermekmedence, kerti zuhany, hinták, pin-pong asztal, homokozó található. A zsákutcában ingyenes a parkolás. Állatokat a vendégházban nem tudunk vendégül látni.

Fövenyes House Grande
, Kossuth utca 3.

Ingyenes
5 szoba, 10 férőhely

azonosító: 29673, MA21000809