Kiadó Vendégház · Frutta Villa Cserszegtomaj

További képek ▸

Frutta Villa Cserszegtomaj

A Frutta Villa Cserszegtomajon található csendes utcában, panorámával a Keszthelyi-hegységre és a Balatonra. (magánszálláshely) A házban 3 db kétágyas szobát kínálunk vendégeinknek, mindegyiket különálló fürdőszobával, egy közös galériával. A parkolás, wifi, légkondicionálás ingyenesen áll rendelkezésre.

A szálláson 14 év felettieket fogadunk. A parkosított rész a kerti pavilonnal, szabadtéri reggelikkel, grillezési lehetőségekkel vendégeink kedvencévé vált. A bőséges és változatos reggeli a szolgáltatás része. Szállásunkat jellemzően üdülni, pihenni, túrázni, sportolni, gyógyulni érkező vendégek választják, de érkeznek tanulni vágyók és üzleti céllal is.

A helyszínen lehet készpénzzel, vagy azonnali átutalással és OTP Szép-kártyával is fizetni. A ház kiváló kiindulópontjakerékpáros és gyalogos túráknak, a Balaton és a Hévízi-tó autóval 5 perc alatt elérhető.

Keszthelytől 1 km-re, Hévíztől 6 km-re, Szigligettől 20 km-re, Badacsonytól 26 km-re, Kehidakustánytól 16 km-re, a Rezi vártól 13 km-re, a zalaszántói buddhista sztúpától 16 km-re találhatóígy sokan érkeznek nyaralási, gyógyfürdőzési céllal, wellness hétvégékre, kultúrális programokra, koncertekre, fesztiválokra stb.

A Festetics-kastély és a keszthelyi múzeumok látogatására, a Helikoni ünnepségekre, sporteseményekre (strandröplabda, triatlon, futóversenyek, gyalog és kerékpáros túrák, hőlégballonos és kisrepülőgépes túrák), zenei fesztiválokra, nyári szabadtéri színházi programokra, gasztronómiai rendezvényekre. Igény esetén szívesen szervezünk gyalog-, vízi vagy kerékpáros túrákat vendégeink részére.

Frutta Villa
, Villa köz 13.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 6 férőhely

Idegenforgalmi adó: 590 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62940, MA19019538