kiadó nyaraló · Füred Kemping és Üdülőfalu Balatonfüred

további képek

Füred Kemping és Üdülőfalu Balatonfüred

Füred Kemping és Üdülőfalu Balatonfüred, 108 szoba 400 férőhely

A leglátogatottabb közvetlen vízparti kemping Balatonfürededen, a történelmi belvárostól és a parti sétánytól 1,5 km-re található. A város híres mediterrán klímájáról, a gyógyvízzé nyilvánított savanyúvizéről, valamint a Szőlő és a Bor Nemzetközi Városa.

A kemping változatos szolgáltatásokat nyújt a vendégeknek. Saját strandján homokos partszakasszal várja a gyerekeket, továbbá vízi-csúszda, felnőtt és gyerekmedence is hozzájárul a fürdőzés élményéhez. A szabadidő aktív eltöltésére számos sportolási és szórakozási lehetőség található: vízisípálya, vízi sportszer kölcsönző, strand foci,- és röplabdapálya, mini golf, kerékpárkölcsönző, gokart, játszóterek. Főszezonban az animátorok színes programokat biztosítanak a gyerekeknek.

Napközben és este több étterem és büfé várja gasztronómiai élményekkel vendégeinket. A kempingben több helyen van kijelölt tűzrakóhely, ahol hangulatos estéket tölthetnek el sütögetés és bográcsozás közben.

A kempingezőket többségében sövénnyel elválasztott áramvételi lehetőséggel ellátott parcellákra várjuk. A komfort parcellák vízvételt és szennyvíz elvezetést is biztosítanak. Az üdülőfalu bungalók és modern mobilházak széles választékával várja a pihenni vágyókat.

Füred Kemping és Üdülőfalu
, Széchenyi utca 24.

Ingyenes parkolás
elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Nyitvatartás: április 30. – szeptember 25.
szolgáltatások
Ingyenes
Saját étterem
108 szoba, 400 férőhely

azonosító: 29672, KE19004810