Kiadó Vendégház · Gál Vendégház Bogács

További képek ▸

Gál Vendégház Bogács

a Bükk lábánál elhelyezkedő település. Természeti kincsekben gazdag: Gyógy- és Strandfürdő, Kaptárkövek, tufába vájt pincesor, Szoros-völgyi víztározó, Jató-tetői kilátó, Szinész liget. Vendégházunk a gyógyfürdő közvetlen szomszédságában, a fürdő bejáratától 2 perc járásra található. Kénes vize reumás betegségekre és izületi problémákra is egyaránt gyógyír. Gyermekes családoknak is tökéletes, mivel két gyerekmedence, úszómedence, csúszda is található a fürdő területén.

Esténként a pincesoron folyamatos zenés szórakozás várja a vendégeket, ahol minden korosztály megtalálja a maga ízlésének megfelelő zenét. Nyáron szinte minden hétvégén különböző programok várják az idelátogatókat: borfesztivál, sörfesztivál, Fürdő fesztivál, halas napok, szüreti fesztivál, Márton-nap, egészségnapok a strandon.

Vendégházunk emeletén 3 szoba, 2 fürdőszoba, 1 nappali fogadja a vendégeket, konyha a földszinten. Az udvarról külön bejáratú fürdőszobás háló nyílik. Az udvaron fedett terasz és kiülő szolgálja a vendégek kényelmét. Az autóknak zárt parkolási lehetőség, a kertben nyársalási főzési lehetőség, gyerekeknek játszó alkalmatosságok biztosítottak.

Gál Vendégház
, Dózsa György utca 29.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
4 szoba, 12 férőhely

Idegenforgalmi adó: 350 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 28712,