kiadó vendégház · Gál Vendégház Bogács

további képek

Gál Vendégház Bogács

Gál Vendégház Bogács

a Bükk lábánál elhelyezkedő település. Természeti kincsekben gazdag: Gyógy- és Strandfürdő, Kaptárkövek, tufába vájt pincesor, Szoros-völgyi víztározó, Jató-tetői kilátó, Szinész liget. Vendégházunk a gyógyfürdő közvetlen szomszédságában, a fürdő bejáratától 2 perc járásra található. Kénes vize reumás betegségekre és izületi problémákra is egyaránt gyógyír. Gyermekes családoknak is tökéletes, mivel két gyerekmedence, úszó, csúszda is található a fürdő területén.

Esténként a pincesoron folyamatos zenés szórakozás várja a vendégeket, ahol minden korosztály megtalálja a maga ízlésének megfelelő zenét. Nyáron szinte minden hétvégén különböző programok várják az idelátogatókat: borfesztivál, sörfesztivál, Fürdő fesztivál, halas napok, szüreti fesztivál, Márton-nap, egészségnapok a strandon.

Vendégházunk emeletén 3 szoba, 2 fürdőszoba, 1 nappali fogadja a vendégeket, konyha a földszinten. Az udvarról külön bejáratú fürdőszobás háló nyílik. Az udvaron fedett terasz és kiülő szolgálja a vendégek kényelmét. Az autóknak zárt parkolási lehetőség, a kertben nyársalási főzési lehetőség, gyerekeknek játszó alkalmatosságok biztosítottak.

Gál
, Dózsa György utca 29.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

4 szoba, 12 férőhely

azonosító: 28712,