kiadó vendégház · Galambdúc Vendégház Őriszentpéter

további képek

Galambdúc Vendégház Őriszentpéter

Galambdúc Vendégház Őriszentpéter

Pihenjen az egyedülálló hangulatú Őrségben, a természet szépségeivel körülvett, új, tájjellegű vendégházunkban. Szeretettel várja a Galambdúc Vendégház, amely Őriszentpéteren található, az Őrségi Nemzeti Park területén, a Kék Túra útvonalán.

A házhoz egy közel 3,5 hektáros, hatalmas, füves udvar tartozik, gyönyörű ősgyümölcsössel, szőlőlugasokkal, a telek alján csordogáló Zala patakkal. Az udvaron kerti pavilon várja a vendégeket, hatalmas, többfunkciós kemencével a sütögetéshez, valamint fa mászókák, hinták állnak a gyermekek rendelkezésére. Az udvarban zárt parkolási lehetőséget biztosítunk
Galambdúc Vendégházunk természetes anyagokból készült, fabútorokkal van berendezve. 4 különálló lakrészből áll, konyhával, étkezővel, nappalival és hálóval, valamint a hozzájuk tartozó fürdővel, WC-vel. 10 fő kényelmesen pihenhet vendégházunkban, de pótággyal is bővíthető a szállás. A vendégtér összesen 170 m2. A vendégházban a dohányzás nem megengedett, erre csak a teraszon vagy az udvaron van lehetőség.

Napraforgó Apartman I: 48 m2 alapterületen, 6 férőhellyel.
Napsugár Apartman II: 27 m2 alapterületen, 2 férőhellyel.

Szálláshelyünk egész évben várja a kikapcsolódni vágyó kedves vendégeket. SZÉP kártyát és Üdülési csekket elfogadunk.

Galambdúc Vendégház Őriszentpéter
Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Bababarát szálláshely
6 szoba, 16 férőhely

azonosító: 28947,