Kiadó Vendégház · Gesztenye Vendégház Ságvár

További képek ▸

Gesztenye Vendégház Ságvár

Ha egy kényelmes és nyugodt, ám minden lényeges program lehetőséghez közeli pihenőhelyre vágyik a Balaton fővárosától karnyújtásnyira Ságváron, akkor az egyik legjobb választás az apartmanunk. Ez az utcáról nem látható, saját parkolóhellyel, hatalmas fedett terasszal, nagy füves udvarral rendelkező szálláshely Siófoktól 10 percnyire található.

Az utca végén falatozó, boltok is pár perces sétával elérhetőek. Az extrém sportok kedvelőinek lehetőségük nyílik tandemugrásra is és Siófok közötti reptéren. A túra iránt érdeklődőknek is tartogat érdekességet : A nagysikerű Löszölő-Tökölő Túrák egy-egy állomása a bújó-lik és a 12 es szoba, A Bujó-lik egy egyre rövidülő alagút, amely a Lándor-hegyen található. 12-es szobaként emlegtett barlang, 12 szobából áll.

Ismertté a betyárvilág alkonyán vált, amikor is betyárok tanyája lett. A Bujó-likhoz hasonlóan az évek-évtizedek folyamán a barlang is feltöltődött, napjainkban már nehézkesebb a bejutás.

Siófokon is számos kirándulási lehetőség van: szabad strandok, sétahajózás (a legtöbb sétahajón gyerekanimáció is van) ha az időjárás esősre fordulna akkor sem kell lemondani a fürdésről, a Galerius Élményfürdő és Wellness Központ is várja vendégeit, a Balaton körüli kilátok pedig páratlan panorámával ajándékozzák meg az oda látogatót. Gyerekekkel érkezőknek ajánljuk még a Bella állatparkot.

Legyen a vendégünk, szeretettel várjuk és élményekben gazdag kellemes pihenést kívánunk.

Gesztenye Vendégház
Ságvár, Petőfi Sándor utca 54.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
2 szoba, 5 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62937, MA19003504