Kiadó Vendégház · Gyümölcsöskert Vendégház Gyenesdiás

További képek ▸

Gyümölcsöskert Vendégház Gyenesdiás

Gyümölcsöskert szomszédságában, Gyenesdiáson, a Balatonparttól 1300 m-re, ideális családok, kisebb baráti társaságok kikapcsolódására. két strandja, a Hal és termelői piac, na és rengeteg programot, kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Kellemes pihenést ígér a Gyümölcsöskert , ha szeretsz madárcsicsergést hallgatni reggeli közben és szívesen megkóstolnád a kert gyümölcseit. A ház két hálószobával, fürdőszobával, teljesen felszerelt konyhával és egy társalgóval rendelkezik.

A kertben pihenhetsz hintaágyban a fák árnyékában, vagy napozhatsz a napozóágyakon. A falu központja 400 méterre található ahol beszerezheted a legszükségesebb termékeket, vagy elfogyaszthatsz egy vacsorát az egyik étteremben. Érdemes kipróbálni a Sportház bowling pályáját, biliárdasztalát, vagy a fallabdázást.

Ízelítő a rendszeresen megrendezett gyenesdiási programokból: Rügyfakadás Tavaszünnep minden év áprilisában a Gyenesdiási Nagymezőn huszárbemutatóval, lovasprogramokkal, főzőversennyel, rönkhajító versennyel. Keszegfesztivál Borfesztivál Adventi gesztenyesü és karácsonyi vásár

Gyümölcsöskert
, Béke utca 21.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
elfogadóhely
Ingyenes WiFi
Macska ingyenesen bevihető
2 szoba, 4 férőhely

Idegenforgalmi adó: 440 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 29060, EG19010345