Kiadó Vendégház · Ház A Kishegyen Vendégház Lovas

További képek ▸

Ház A Kishegyen Vendégház Lovas

Nyaralónk Balatontól 10 percre található, Felsőörs határától nem messze. A falu könnyen megközelíthető autóval, gyalogosan egyaránt. Így pont kellő távolságban van egy csendes elvonuláshoz, családi kikapcsolódáshoz, de szükség esetén pillanatok alatt akár Veszprémbe is el lehet jutni. Önálló nyaraló, 1500 nm-es kerttel, mely tele van árnyékot adó fákkal, gyerekeknek való játékokkal.

Sütögetni, bográcsozni lehet, ehez minden eszköz biztosítva van. A házat kifejezetten családoknak ajánljuk, teljes értékű kikapcsolódást biztosítva minden korosztálynak. Ősztől tavaszig a meleget hangulatos kályha biztosítja, a nyári szezonban a forróságot klímával lehet enyhíteni.

A konyha maximálisan felszerelt, a szobák szintén tele vannak játékokkal. Kirándulni, sétálni lehet a környező dombokon, de a Bakony sincs túl messze egy nagyobb lélegzetű túrázáshoz. Természetesen a balatoni borászatokat sem lehet kihagyni Csopak, Balatonfüred borvidékben gazdag települések.

várják különböző borászati rendezvényekkel az érdeklődőket. (Itt meg kell jegyeznem, Veszprém 2023-ban Európa kuturális fővárosa lesz, sok balatoni telelpüléssel egyetemben. Ennek kapcsán rengeteg koncert, művészeti rendezvény várható már ebben az évben is.) Szépkártya elfogadóhely vagyunk (mindhárom bankkal).

A szálláson lehetőség van elektromos roller bérlésére 7000 Ft/nap áron. Ajánlatokért kérem keressen.

Ház A Kishegyen Vendégház
, Felsőörsi út 745/12.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
3 szoba, 5 férőhely

Idegenforgalmi adó: 150 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62957, EG22041041