Kiadó Vendégház · Hegyalja Vendégház Monostorapáti

További képek ▸

Hegyalja Vendégház Monostorapáti

A Hegyalja Vendégház Monostorapátiban, a Balaton-felvidék központi területén, erdők, mezők és a patak ölelésében fekszik, a kert végében kezdődik a Balaton-felvidéki Nemzeti Park. A szőlőhegyen át a Káli-medence híres sziklaképződménye, a Kőtenger mindössze 5 km-es gyalogtúrával érhető el a Hegyalja Vendégháztól.

Monostorapátit minden oldalról vulkáni hegyek veszik körül. Az ősi vulkánok sora Hegyesddel kezdődik, majd a Csobánc, a Szent György-hegy és a Badacsony következnek. A természet intenzív jelenléte mindenütt érződik, sötétedés után figyelmesnek kell lenni a kocsival érkezőknek, mert szarvascsorda, őzek, rókák, borzok keresztezhetik az útjukat.

A Balaton 17 km, kocsival 25 perc a szőlőhegyeken és a csodálatos Káli medencén keresztül. Vendégházunkban tágas előtérből nyílik a két hálószoba és a konyha-étkező-nappali. A két hálószoba közül az egyik duplaágyas, a másik háló két külön ággyal felszerelt, de az elrendezés igény szerint változtatható.

A kényelmet jól felszerelt konyha, mosogatógép és mosógép is szolgálja, továbbá wifi, síkképernyős tévé, 50 nm-es kiülő, terasz, zárt parkoló az udvarban. Hidegben a fűtés meleget, nagy melegben természetes hűvöset a ház a több száz éves 60-70 cm-es kőfalai adják. Töltekezzen fel, pihenje ki magát a Hegyalja Vendégházban, Monostorapátiban, itt saját háza és udvara lesz.

Hegyalja Vendégház
, Kossuth utca 20.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Macska, kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 4 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63070, MA22034624