Kiadó Vendégház · Helló Vendégház Bogács

További képek ▸

Helló Vendégház Bogács

A Helló falusi vendégház egy virágos kis utcában található, 5-10 perc pihentető sétára a Bogácsi Termálfürdőtől. Útközben bolt, étterem, kávézó.

A házban 2 romantikus szoba várja a vendégeket, ahol maximum 6 fő igen komfortosan elfér. A hűvösebb napokon mindkét szobában fatüzelésű kályha ontja a meleget, de elektromos fűtésrendszer is kiépítésre került. A fürdőszoba tágas, épített tusolójában még az erősebb testalkatúak is kényelmesen élvezhetik a hűsítő zuhanyt.

A különálló konyha az ámbitus udvar felőli végéből nyílik, így a korán ébredők mozgolódása nem zavarja a még mélyen alvókat. A konyhában minden eszköz megtalálható, ami egy kiadós reggeliebéd elkészítéséhez szükséges. Külön kihívást jelenthet a bátrak számára a modern, fatüzelésű sparhelt használata. A hokedlivel, székkel, asztallal berendezett ámbitusra már hajnaltól besüt a nap, de a szőlőlevelek enyhe árnyat adnak, kitűnő helyszínt biztosítva a reggeli kávénak, teának, stb.

A terasz nagyrészt fedett, így esős időben is élvezhető a jó levegő. Az udvaron lehet grillezni, nyársalni, bográcsozni. Ja, és napozni, futkározni, fára mászni. Az udvaron 2 autó parkolása b

Helló Vendégház
, Széchenyi utca 46.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely
Ingyen tűzifa (szabadtéri sütéshez, főzéshez)
2 szoba, 6 férőhely

Idegenforgalmi adó: 350 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 28725, MA20000282