Kiadó Vendégház · Héttörpe Ház Barnag

További képek ▸

Héttörpe Ház Barnag

Nyugalom, természetközelség, múltat idéző hangulatok, tágas terek, számos lehetőség aktív pihenésre. Ugyanakkor könnyen elérhető távolságban nyüzsög a Balaton part, a Művészetek Völgye, gazdag programkínálattal vár Veszprém, Balatonfüred, Tihany, Tapolca.

Ezt kínálja a Barnagon, egy kis Balaton-felvidéki faluban található Barnaga szomszédos Vöröstó műemlékfaluval együttcsaknem eredetiben megmaradt faluszerkezete miatt idegenforgalmi látványosság HÉTTÖRPE HÁZaz 1800-as évek elején épült, 1853-ban már bizonyossággal létező régi parasztház. Felújítást követően, a ház változatlan régi beosztással, részben az eredeti bútorokkal berendezve, de korszerű infrastruktúrával újult meg.

Gyönyörködni lehet a boltíves étkezőben, érdekesség a szabad kémény, a csikótűzhelyen főzni is lehet, de a villanytűzhely, mosogatógép, mosógép, WIFI, cirkó fűtés megfelelnek a korszerű igényeknek. A 110 négyzetméteres ház, jól felszerelt, tágas konyha-ebédlőjével, nappalijával, szabadidős berendezéseivel (hinta, trambulin, asztalitenisz, stb.) kellemes és tartalmas családi nyaralásra ad lehetőséget.

Fűtési szezonban, illetve igény esetén 3.000, -Ft/nap költséget számolunk fel. IFA összege: 200, -Ft/éj/fő. KISPAJTA HÁZ az udvar hátsó részén bokrokkal, növényekkel elszeparált önálló apartman. A galérián dupla ágy, a földszinten 2 ágy és egy kanapé, valamint konyha, étkező és fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére.

A konyha teljesen felszerelt, mosogatógép, mosógép van. Gyerekágyat, etetőszéket, kis kádat, pancsoló medencét igény szerint biztosítunk. TV, internet NINCS a házban. Az udvaron lévő hintát, trambulint, asztali teniszt a vendégek a Héttörpe ház vendégeivel közösen használhatják.

Fűtési szezonban, illetve igény esetén 3.000, -Ft/nap költséget számolunk fel. IFA összege: 400, -Ft/éj/fő.

Héttörpe Ház
, Fő utca 26.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes ping-pong használat
3 szoba, 6 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63667, MA23081805