horgásznyaraló · Hullámbeach Apartman Balatonmáriafürdő

Hullámbeach Apartman Balatonmáriafürdő

Bojlis horgászat a Balatonon, nagy stég, sátorhelyek, kényelmes apartmanok

Balatonmáriafürdőn bojlis horgászat közvetlen vízparti telken, saját lejáróval, nagy stéggel. A horgászokat kiépített sátorhelyekkel áramellátással és kényelmes apartmanokkal várjuk.

A házban a földszinti apartman, előszoba, jól felszerelt amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és plusz egy különálló WC. Tv, wifi használat, fedett terasz, grillező és bográcsozási lehetőség. Ezen felül a horgász családnak vagy barátoknak még van 2 emeleti apartman, 3, 3 hálószobával, szobánként 2 ágyal, nappalival fürdőszobával és külön WC-vel.

A 40m²-es stég 8m hosszú és 5m széles, 30m széles partszakasz. Az apartmantól telken belüli hangulatos 170m-re 2m széles lejáró. A stégtől 30m-re 2 db sátor felállítására van kialakítva terület áram ellátással, itt tölthetők aksik, etetőhajó stb. Vízállástól függően a stégtől 300m-re kb. 3m-es a víz mélység, 400m-en kb. 4 méteres víz van.

Évek óta horgászott terület, jó fogási lehetőségekkel. Horgászati időpont foglalás: április 01. június 18-ig, illetve augusztus 28-tól, október 09-ig. A horgászok távozása és érkezése, váltások déli 12 órakor történik.

Hullámbeach Apartman Balatonmáriafürdő
6000,-Ft/fő/éjtől.
Igény szerint 3 apartman foglalható.
Kérje pontos ajánlatunkat e-mailben vagy telefonon.

Az árak tájékoztató jellegűek, az ár változtatás joga fenntartva.
azonosító: 32901, MA19003060