Kiadó Vendégház · Jókai 19 Vendégház Veszprém

További képek ▸

Jókai 19 Vendégház Veszprém

Kedves Vendégek. Kérem mindig egyeztessünk a várható érkezési idejükről érkezésük előtt. Kis, kétszobás vendégházunknál nem mindig vagyunk elérhetők, ezért a bejutásról előzetesen egyeztetnünk kell. Sajnos a rezsiköltségek emelkedése miatt változtatnunk kell a fűtési/hűtési szabályokon.

A fűtési szezon kezdetétől a szobákat 20 fokra temperáljuk. Ezt a hőmérsékletet klímával lehet emelni, de kérjük bánjanak takarékosan az energiával. Kutyákat is fogadunk, de csak feltételekkel. Az erre vonatkozó szabályokról előzetesen egyeztetnünk kell. Vendégházunk központjában, közvetlenül a veszprémi vár alatt, a Jókai utcán áll.

Innen minden sétatávolságra van: a vár, a színház, a sétálóutca 5 perc, az állatkert 10 perces sétával megközelíthető. A ház frissen felújított és berendezett, mediterrán hangulatú zárt belső udvarral, ahol 2 autó parkolása megoldható. A vendégházban két fürdőszobás, klímaberendezéssel felszerelt szoba, és egy konyha található, összesen öt fő elhelyezése lehetséges.

A három férőhelyes lakrészben két helyiség van, mely egy tolóajtóval elválasztható. A teljes ház kivehető egyben, vagy szobánként, ebben az esetben közös konyha várja a vendégeket. Ha nyaralni jön, csak egyszer kell leparkolni, innen minden nevezetesség könnyen megközelíthető.

Hűtő, mikrohullámú sütő, vízforraló, tea, nescafe rendelkezésre áll, a szobákban kábeltévé is található. Mi is a házban lakunk, a külön bejárattal megközelíthető emeleten.

Jókai 19 Vendégház
, Jókai Mór utca 19.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 5 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62662, EG19013913