Kiadó Vendégház · Josephus Vendégház Kötcse

További képek ▸

Josephus Vendégház Kötcse

A 8 szobás Josephus Borbirtok a Balatontól autóval mindössze 10 percre található. A Vendéghát Kötcse település határában helyezkedik el. A birtokot kiserdő és szőlőültetvények veszik körbe, így igazán nyugodt környezetben pihenhet a fürdőzés után. Vendégházunk nyitva vart, így a hidegebb napokon szaunánkban is relaxálhat.

Amennyiben pedig aktív programot szeretne, gyalogos és biciklis túraútvonalak is találhatóak a környéken. A birtokon egy borászati üzem is működik, ami külön élmény önmagában szüretkor, de bármikor kérhet borbemutatót, természetesen kóstolással. Külön kérésre tudunk biztosítani bográcsozáshoz eszközöket, valamint a szálláshelyen tűzrakó hely is található ami kiváló nyárson sütögetéshez.

Az erkélyes szobáink közül 2-2 egybe nyitható ami kisgyermekes családoknak ideális. Kérés esetén, előre egyeztetett időpontban transzfert is vállalunk a balatonszárszói vasútállomásról. A szálláshelyen közös étkező, közösségi tér található, ami ideális lehet akár céges csapatépítőkhöz is.

Josephus Kötcse
Kötcse, 033/15 hrsz.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
elfogadóhely
szolgáltatások
Ingyenes
8 szoba, 16 férőhely

Idegenforgalmi adó: 150 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63597, EG23059140