Kiadó Vendégház · Káli Birtok Szentbékkálla

További képek ▸

Káli Birtok Szentbékkálla

Gyertek hozzánk és legyetek vendégeink. egy kis falu a Káli-medencében, ahol mindenki megtalálja a neki megfelelő kikapcsolódást pezsgő esti programokkal-Pegazus 750m, vagy egy egész napos kirándulással-Kőtenger 2.2 km, Eötvös kilátó 6.2 km, Kornyi-tó, Theodora-tanösvény 8.2 km, Hegyestű 10 km, Vulkanikus Tanúhegyek 13-18 km, vagy akár a 12km-re lévő balatoni strandokon eltöltött lángosozós nappal.

Az élményekkel teli nap után pedig vár Titeket ezen a csodaszép birtokon lévő házikónk, eldugott, erdőközeli környezetben. Relaxálj, pihenj a Káli-medence egyik legszebb panorámájával bíró szőlőhegyén Szentbékkállán a Velétén. Kertünkben grillező, bográcsozó, szalonnasütő hely és eszközök biztosítottak.

Hintaágy és napozóágy ideális kikapcsolódást nyújt mindenki számára. Gyerekeknek trambulin és a legkisebbeknek homokozó biztosítja az elfoglaltságot. Várunk szeretettel minden pihenésre vágyót, erdei környezetben madárdalos reggelekkel. Hallgasd esténként a tücskök ciripelését, fent a szőlőhegyen közel 1 hektáros területen ami csak a vendégeinké.

Számos túra útvonal, várak és templom romok, éttermek, kerékpár túra, kilátók és program lehetőségek várják a környékre érkezőket a Káli-medencében, a Balaton-felvidéken. Kerékpárral is könnyen megközelíthető a legelső balatoni strand, Ábrahámhegyen és Révfülöpön(13 km).

Káli Birtok
, Veléte 1030.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely
Nyitvatartás: május 4. – szeptember 30.
Welcome drink (üdítő, asványvíz, …), egy üveg bor, repi toll
2 szoba, 5 férőhely

Idegenforgalmi adó: Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63228, EG21002150