kiadó vendégház · Katalin Vendégház Vásárosnamény

további képek

Katalin Vendégház Vásárosnamény

Katalin Vendégház Vásárosnamény

Üdvözlöm Önöket a Katalin – Portán. Töltsön el Nálam néhány kellemes napot. Vendégházunkban 8-10 főt tudunk fogadni. Családok, baráti társaságok számára ideális nyaralási lehetőség, kellemes udvari környezetben, pár száz méterre a Tisza-parttól, valamint pár km-re a Szilva Termál- és Fürdőtől. Szép udvari környezetben várom vendégeimet.

Köszöntöm Önöket a Bereg kapujában a Tisza, a Szamos és a Kraszna folyók találkozásánál. Ha meglátogat minket, részese lehet azoknak az élményeknek, amiket a környékünk nyújtani tud Önöknek. Töltse nálunk vakációját, tekintse meg a város értékeit; a Beregi Múzeumot a felújított Tomcsányi kastélyban, az iskolatörténeti kiállítást az Eötvös család egykori kúriájában és a műemlék református templomot.

Fedezze fel a varázslatos Felső- Tisza vidéket. A gergelyiugornyai Tisza-partot naponta több tízezren keresik fel. A Tisza, a napfény és a homokföveny szerelmesei egyedi hangulatú strandot találnak nálunk, ahová érdemes az egész családdal elindulni. Akik fürdőzés közben szórakozásra vágynak, ajánljuk a Tisza-part szabad strandjához közel lévő Atilantika Vízividámparkot. A város központjában lévő Szilva Termál és Fürdő szolgáltatásait élvezhetik, ha a termál gyógyító melegére, pihenésre vágynak.

Katalin
, Gulácsi út 32

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. – szeptember 1.
Ingyenes
Macska bevihető (fizetős)
3 szoba, 8 férőhely

azonosító: 29045, MA20002859