Kiadó Vendégház · Kecskekő Vadászlak Kapolcs

További képek ▸

Kecskekő Vadászlak Kapolcs

A Kecskekő fölé emelkedik, a Balatoni Nemzeti Park része. Vadászterület, kirándulóhely, jelenleg ló legelő. A vadászlak egy régi pince felújított melléképülete (9 m2). Ablakaiból egyenes rálátással a völgyre az erdőre, és a vadetetőre. A ház Kapolcsról 1000 m séta után, vagy terepjáróval lóval esetleg biciklivel közelíthető meg egy karban tartott földúton.

Ha busszal érkeznek, csomagjaikat kérésre felszállítjuk a vadászlakhoz. A tartózkodásuk során a vendégek használhatják a pincét is tárolás, főzés, étkezés céljaira. A közeli (20 m) kis kőházban (9 m2) 2 gyerek altatására is van lehetőség. A külön fürdőházban a WC és a zuhanyozó összegyűjtött esővizet használ, villanyáram helyett elemes lámpa áll rendelkezésre.

A ház és a pince előtti tűzhelynél bográcsozási, szalonnasütési lehetőség is van. A közeli fennsíkon lovak legelnek, és gazdag vadállomány: , őz, vaddisznó, róka, fácán, lakóhelye. Ha lóháton érkeznek, lovaikat boxban helyezhetik el, takarmányt kaphatnak. Számtalan kijelölt kirándulás tehető a Nemzeti parkban egészen a kb. 15km-re fekvő Balatonig.

Számos túra tehető lóháton is. Igazi vadregényes időutazás a múltba. Kellemes időtöltést.

Kecskekő Vadászlak
, Dózsa utca 61.

elfogadóhely
Nyitvatartás: június 16. – szeptember 2.
Macska, kutya ingyenesen bevihető
1 szoba, 2 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63289, EG21003051