Kiadó Vendégház · Kikapcsol-Lak Nyaraló Sukoró

További képek ▸

Kikapcsol-Lak Nyaraló Sukoró

A szállás Budapesttől mindössze 30 percre, a Velencei tótól kocsival 5 percre található, csendes, nyugodt környezetben, kilátással a környező dombokra és Nadapra. Gyönyörű, kb. 8 méter hosszú, feszített víztükrű szezonálisan szolgálja a kikapcsolódást, úszásra is alkalmas.

A kert családi, baráti kikapcsolódás számos formáját biztosítja a napozástól, a borozgatáson keresztül, a közös étkezésig. Gyermekek részére trambulin áll rendelkezésre. Grillezési, szalonnasütési lehetőség, melynek közvetlen közelébe fedett bútorral felszerelt szaletli ad lehetőséget az étel elfogyasztására. Számos sportolási lehetőség áll rendelkezésre, így ping-pong, foci, tollaslabda, röplabda. A hangulatos időtöltést biztosít a kerti kis halastó, és a melletti napernyővel felszerelt kiülő.

A házban két fürdőszoba van, teljes körűen felszerelt konyha. A hálószobák az emeleten találhatók 2 hálószoba franciaággyal felszerelt, külön fürdőszobával, a nappali-konyha és a másik fürdőszoba a földszinten van. A földszinten és az emeleten beépített szekrények találhatóak.

A két televízió dvd lejátszóval és a free-wifi esős idő esetén is kellemes időtöltést tesz lehetővé. A ház előtt bicikliút és kirándulási útvonalak vezetnek el. Nyáron számos rendezvény szolgál tartalmas programokat.

Kikapcsol-Lak Nyaraló
, Körmös utca hrsz 1501.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. – szeptember 30.
szolgáltatások
3 szoba, 5 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 29041,