Kiadó Vendégház · Kincsem Kastély Szőlőbirtok Tolcsva

További képek ▸

Kincsem Kastély Szőlőbirtok Tolcsva

A XIX. század végén Báró Waldbott Frigyes által a tolcsvai Kincsem szőlőhegy tetején épített bortörténeti jelentőségű Kincsem Kastély az áldozatos munkánknak köszönhetően szebb mint valaha, tündököl és várja vendégeit.

Az újjászületett kastély egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy a város zajától távol, a -hegyaljai történelmi borvidék szívében legyen együtt barátaival, szeretteivel.

Hozzáértő szakértelemmel mutatjuk be a kezünk alatt született borainkat és a fejedelmi borokhoz illő fogásokról is készséggel gondoskodunk. Az esetlegesen felmerülő különleges igényeknek is igyekszünk maximálisan megfelelni. A négy egyedi stílusban berendezett szobánk 14 fő számára biztosít szállást – luxus körülmények között.

A történelmi épület stílusos és kényelmes berendezéssel, parkosított környezettel, 22kW-os gyorstöltővel az elektromos autósok számára, frissítő csobbanásra csábító medencével, idilli csenddel és különleges minőségű Tokaji borokkal gondoskodik a tökéletes kikapcsolódásáról.

Egyedülálló panoráma a Kincsem teraszról, festői naplemente, hazai és nemzetközi porondon díjnyertes boraink és lelkes szakértő csapatunk garantálják az életre szóló élményt!

Kincsem Kastély Szőlőbirtok
, Kincsem dűlő 1.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
elfogadóhely
szolgáltatások
Kutya bevihető (fizetős)
4 szoba, 14 férőhely

Idegenforgalmi adó: 200 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 28212, EG20008596